Wiwaldi & CO

In Duitsland is het een grote hit maar in Nederland kennen we de Wiwaldi show niet, een show voor volwassenen waarin o.a. de handpop Wiwaldi scherpe opmerkingen plaatst en op geheel eigen wijze de gasten van zijn show ondervraagd. 

Maar ookal kennen we de show niet, de handpoppen die bij dit programma zijn gemaakt zijn zeer de moeite waard omdat ze stuk voor stuk uniek zijn, prachtig zijn uitgevoerd en heerlijk gek in hun uitstraling zijn.

De Wiwaldi-serie bestaat uit 8 grote handpoppen t.w. Wiwaldi, Purzel, Horst Pferdinant, Kakkerlak, Omi Flönz, opi Flönz, Traudl en Haai, een kleine super gekke Zeurpiet (Jammerlap) handpop, een kleine kakkerlak en 4 verschillende sleutelhangers die echt alleen maar sleutelhanger zijn.

 
Lees meer
Filter uw producten


Living Puppets handpop Hai Wiwaldi
Hij is 45 cm groot, deze grappige blauwe haai handpop van Living Puppets, hij heeft niets om bang voor te zijn want zelfs zijn tanden zijn nep.
Living Puppets handpop Horst Pferdinand
Horst Pferdinand is een geweldig leuke, over the top handpop, hij was vroeger een circuspaard, dat kun je goed zien nog, is 60 cm groot en van Living Puppets
Living Puppets handpop Kakkerlak
Hij is 64 cm groot, grappig en bijzonder beweeglijk, deze kakkerlak handpop van Living Puppets, als je de Wiwaldi Show wel eens hebt gezien herken je hem vast.
Living Puppets handpop Kakkerlak klein
Kakkerlak is een personage uit de Wiwaldi show maar door Living Puppets ook uitgevoerd als 25 cm grote, goed bespeelbare handpop. Dit is de baby kakkerlak
Living Puppets handpop omi Flönz
Omi Flönz is een 80 cm grote handpop uit de Wiwaldi show en gemaakt door Living Puppets. Dit is misschien wel de meest opvallend handpop uit onze collectie.
Living Puppets handpop opi Flönz
Opi Flönz is een 55 cm grote handpop uit de Wiwaldi show en gemaakt door Living Puppets. Opi heeft een zeer karakteristiek voorkomen en is naast omi vooral aandoenlijk en schattig.
Living Puppets handpop Purzel
Purzel is een personage uit de Wiwaldi show maar door Living Puppets ook uitgevoerd als 50 cm grote, goed bespeelbare handpop.
AANBIEDING Living Puppets handpop Traudl
Living Puppets handpop Traudl
Ze is 42 cm groot, deze Traudl uit de Wiwaldi Show als handpop van Living Puppets, Traudl is een opvallend verschijning die het in acts of voorstellingen waarschijnlijk goed zal doen.

€43,90 €37,30

Informatie
Living Puppets handpop Zeurpiet
In Duitsland noemen ze hem "Jammerlappen" wat bij ons zoiets als "Zeurpiet" betekent. Nou daar ben je dan mooi klaar mee als 25 cm grote handpop van Living Puppets
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »