{set FacebookPixelId = "1916916385227245" %}
Filter uw producten
Living Puppets handpop Haai
Hij is 45 cm groot, deze grappige blauwe haai handpop van Living Puppets, hij heeft niets om bang voor te zijn want zelfs zijn tanden zijn nep.
Living Puppets handpop hond Wiwaldi
In Duitsland heeft Wiwaldi een eigen show en dat heeft deze fantastisch leuke, 70 cm grote handpop van Living Puppets opgeleverd. De show wordt niet in Nederland uitgezonden maar de handpop is wel verkrijgbaar.
Living Puppets handpop Horst Pferdinand
Horst Pferdinand is een geweldig leuke, over the top handpop, hij was vroeger een circuspaard, dat kun je goed zien nog, is 60 cm groot en van Living Puppets
Living Puppets handpop Kakkerlak
Hij is 64 cm groot, grappig en bijzonder beweeglijk, deze kakkerlak handpop van Living Puppets, als je de Wiwaldi Show wel eens hebt gezien herken je hem vast.
Living Puppets handpop Kakkerlak klein
Kakkerlak is een personage uit de Wiwaldi show maar door Living Puppets ook uitgevoerd als 25 cm grote, goed bespeelbare handpop. Dit is de baby kakkerlak
Living Puppets handpop omi Flönz
Omi Flönz is een 80 cm grote handpop uit de Wiwaldi show en gemaakt door Living Puppets. Dit is misschien wel de meest opvallend handpop uit onze collectie.
Living Puppets handpop opi Flönz
Opi Flönz is een 55 cm grote handpop uit de Wiwaldi show en gemaakt door Living Puppets. Opi heeft een zeer karakteristiek voorkomen en is naast omi vooral aandoenlijk en schattig.
Living Puppets handpop Purzel
Purzel is een personage uit de Wiwaldi show maar door Living Puppets ook uitgevoerd als 50 cm grote, goed bespeelbare handpop.
Living Puppets handpop Traudl
Ze is 42 cm groot, deze Traudl uit de Wiwaldi Show als handpop van Living Puppets, Traudl is een opvallend verschijning die het in acts of voorstellingen waarschijnlijk goed zal doen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1