Sokpoppen van Living Puppets

Sokpoppen zijn poppen waarvan het lijf uit een soort lange sok bestaat. Door die sok (die bijna tot de elleboog komt) lijkt het alsof de pop aan de bespeler vast zit en samen uit één stuk bestaan, het lijf wordt gevuld door de arm en de hand van de bespeler. Wij vinden sokpoppen nogal ondergewaardeerd want een sokpop heeft veel mogelijkheden, door de lange sok is hij enorm beweeglijk, hij kan zowel binnen als buiten de poppenkast gebruikt worden en is eigenlijk een ideale pop voor een ieder die uit wil proberen of het werken met een pop iets voor hem/haar is.

Er zijn 'klassieke' sokpoppen, die bestaan uit een lijf en een kop en er zijn sokpoppen die al dan niet bespeelbare armen hebben die aan het lange lijf zijn vastgemaakt. In onze collectie hebben we beide soorten opgenomen.

De sokpoppen van het merk Living Puppets zijn, op een enkeling na, 'klassieke' sokpoppen, ze kijken allemaal ietswat scheel, zijn gemaakt met oog voor detail, uitgevoerd in hoogwaardige materialen, zijn niet natuurgetrouw en ontlokken al snel een glimlach. 

Dit zijn de wasvoorschriften van de verschillende merken.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »