Verzending & Bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

Bezorging via GLS (maandag t/m vrijdag):
 

 
Bestelbedrag
 
€ 0,00 - € 74,99
€ 75,00 - €149,99
hoger dan €150,00
 
Nederland (excl. waddeneilanden), bezorging op werkdagen (maandag t/m vrijdag)
 
€ 5,95
€ 0,00
€ 0,00
 
Nederland Waddeneilanden
bezorging op werkdagen (maandag t/m vrijdag)
 
€ 7,95
€ 7,95
€ 0,00
 
België, bezorging op werkdagen (maandag t/m vrijdag)
 
€ 7,95
€ 7,95
€ 0,00


De verzendkosten worden in onze webshop automatisch berekend en getoond, u weet zo altijd hoeveel verzendkosten u moet betalen.

LEVERING

De levertijd is afhankelijk van het moment en de dag waarop u uw bestelling plaatst en van de gekozen betalingsvorm:

  • Wij doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Vanaf 16 mei verzenden we enkel op maandag - woensdag - vrijdag. Op deze dagen doen we ons best om alle betaalde bestellingen die voor 12 u zijn binnen gekomen, te verzenden. Let wel, wij zijn afhankelijk van chauffeurs, wanneer deze vroeg komen, kan het zijn dat pakketjes die bijv. om 11 uur geplaatst worden, niet meer dezelfde dag worden verzonden.
  • Bestellingen die direct online zijn betaald worden binnen twee werkdagen verstuurd.
  • Bestellingen die zijn goedgekeurd door Billink worden binnen twee werkdagen verstuurd.
  • Bestellingen die door scholen/instellingen zijn geplaatst worden binnen 2-3 werkdagen verstuurd. (Scholen/instellingen bekijk eerst deze pagina over betalen op factuur)
  • Bestellingen waarbij voor de optie bankoverschrijving is gekozen of waarvan de online betaling is misgegaan worden verstuurd nadat de betaling bij ons binnen is gekomen.

Alle bestellingen worden in neutrale dozen zonder opdruk of cadeaupapier verstuurd.

In onderstaand schema kunt u zien wat de vermoedelijke afleverdag van uw bestelling is*:

 

U bestelt vóór 12.00 uur op:

Levering Nederland en België:

 

Maandag 

Dinsdag / Woensdag *

 

Dinsdag 

Donderdag / Donderdag* 

 

Woensdag 

Donderdag / Vrijdag *

 

Donderdag

Maandag / Dinsdag *

 

Vrijdag

Maandag / Dinsdag*

 

Zaterdag/zondag

Dinsdag / Woensdag*

* Rondom feestdagen en bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan de bezorging langer op zich laten wachten. Daarnaast doen wij geen beloften dat het pakket daadwerkelijk de volgende dag in huis is, dit is het streven van GLS.


Door wie wordt mijn pakket bezorgd?

Handpoppen.nl verstuurt haar pakketten via GLS. GLS hanteert een 24-uurs levering in Nederland en België, dit wil zeggen dat een pakket gewoonlijk zijn bestemming binnen de Benelux bereikt binnen 24 uur. GLS bezorgt pakketten van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren, dus niet op zaterdag.

In het weekend versturen we geen pakketten.

Na verzending van uw pakket ontvangt u een track-trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. GLS biedt de mogelijkheid om, wanneer u niet thuis bent, online aan te geven wanneer uw pakket opnieuw aangeboden gaat worden, afhalen bij een afhaalpunt is daarbij een optie.
 
 
 
Hoe weet ik wanneer ik mijn bestelling kan verwachten?
 
Zodra uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan een verzendbevestiging en een tracktrace-code zodat u weet dat uw pakket onderweg is. Doorgaans wordt uw pakket dan de volgende werkdag bij u bezorgd. GLS bezorgt altijd op weekdagen en niet op zaterdag. 

We streven er naar uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen en handelen deze in principe binnen één werkdag af.  Geef bij het verzendadres altijd een adres op waar iemand het pakket in ontvangst kan nemen (bijv. uw buren of uw werk), dit voorkomt onnodige vertraging.
  
Voor alle pakketten die via Handpoppen.nl worden verstuurd moet u tekenen voor de ontvangst van het pakket. Op die manier weten wij zeker dat u het pakket ontvangt.
 

Kan ik mijn bestelling ook op komen halen in Reusel?

Dit kan in overleg per mail / telefoon.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »