Betalen

In onderstaand schema geven we aan wat uw betalingsmogelijkheden zijn. Bestellingen die online worden betaald worden direct uitgeleverd.
 
Bestellingen waarbij gekozen wordt voor 'overboeking' worden uitgeleverd zodra de betaling bij ons binnen is (of zodra we een bewijs van betaling hebben ontvangen).  Bestellingen op factuur (Billink) worden verstuurd zodra die door Billink goedgekeurd worden.  
 
         
 
GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS  
 
GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS  
 
GRATIS GRATIS + 2,6% GRATIS  
         
   
BETALEN OP FACTUUR*  
   
       
+ €0,95        
 
 
 

*Betalen op factuur voor consumenten:

Handpoppen.nl werkt met Billink om de bestellingen op factuur af te handelen, u ontvangt dus een factuur van Billink en betaalt aan hen. Bij een betaling op factuur wordt er een kredietcheck uitgevoerd op uw naam en adres voordat er groen licht gegeven wordt voor uitlevering. Bij een negatief advies zullen we u vragen op een andere manier te betalen. Het minimum bestelbedrag voor het gebruik van Billink is €25,-. De betaaltermijn van de factuur is 14 dagen. De toeslag voor betalen via Billink is €0,95 per order.

*Nederlandse en Belgische scholen en instellingen:

 
Betalen op factuur is mogelijk voor Nederlandse en Belgische scholen/instellingen. Het minimum bestelbedrag daarvoor is €25,-. De toeslag voor betalen op factuur voor scholen/instellingen is €0,95. Via de webshop is het niet mogelijk om een factuur excl. btw te verzenden. Wilt u de factuur wel excl. btw ontvangen? Plaats uw bestelling dan via de mail: [email protected]
 
Wanneer het factuuradres afwijkt van het afleveradres vragen we u dit goed en volledig aan te geven. Opmerkingen en kenmerken die op de factuur vermeldt moeten staan kunt in het opmerkingenvak toevoegen. Hetzelfde geldt voor sluiting i.v.m. feestdagen of vakantie, bestellingen die tijdens voor of tijdens schoolvakanties geplaatst worden worden in de wacht gezet tot het moment van uitlevering. Standaard worden alle berichten + facturen gestuurd naar het mailadres wat u tijdens het bestellen opgeeft. De facturering van uw bestelling wordt vervolgens uit handen gegeven aan Billink daarbij wordt een betaaltermijn van 14 dagen gehanteerd. Hanteert uw organisatie een betaaltermijn van 30 dagen of langer? Dan kunt u bij ons niet op factuur bestellen, Billink verstuurt na 14 dagen een herinnering en zal vanaf 30 dagen de factuur gaan verhogen met herinnerings- en of aanmaningskosten. 
 
*Wanneer er geen KvK-nummer (ondernemingsnummer) is kunt u alleen als privé persoon op factuur bestellen.
 
Opmerking voor Belgische scholen en instellingen:
Voor Belgische scholen/instellingen geldt dat de bestelling geplaatst en afgeleverd moet worden door de school/instelling zelf en dat, wanneer de school, gemeente of instellingen BTW-plichtig is, het BTW-nummer ingevoerd moet worden in het daarvoor beschikbare vak in het bestelproces. LET OP: een ondernemingsnummer is niet automatisch een BTW-nummer. Wanneer het BTW-nummer niet wordt doorgegeven leveren wij onze zendingen incl. BTW. Wij accepteren bestelbonnen maar verzoeken die digitaal aan te leveren voor de correspondentie rondom uw bestelling. Bestelbonnen zonder mailadres worden niet meer in behandeling genomen.
  

De verschillende betaalmethoden nader uitgelegd:
 
 
 
 
Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.  Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
Na afronding van uw betaling wordt uw bestelling direct verstuurd.
 
   
 
Maestro
 
In veel Europese landen is het mogelijk om via Maestro® een internetbetaling te doen. Dit is veilig en werkt eenvoudig. Om een Maestro® betaling te doen op internet heb je een 12-cijferig nummer nodig. Momenteel verstrekken de Nederlandse banken dit nummer nog niet aan hun klanten. Daardoor is het voor Nederlandse pinpashouders nog niet mogelijk om een internetbetaling via Maestro te doen.
 
Betalingen met Maestro worden via Rabobank Omnikassa uitgevoerd, u wordt naar hun beveiligde omgeving doorgestuurd nadat u uw bestelling heeft verzonden.
 
Na afronding van uw betaling wordt uw bestelling direct verstuurd.
 
 
 
MasterCard 
 
Snel, gemakkelijk en veilig
Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel. Met meer dan 28 miljoen acceptatiepunten is geen enkele creditcard meer geaccepteerd dan MasterCard. Met een MasterCard heeft u altijd en overal geld op zak, ook online. Bovendien kunt u op vrijwel elke Nederlandse als internationale website betalen met uw MasterCard creditcard.

Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard®SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.
 
Betalingen met Mastercard worden via Rabobank Omnikassa uitgevoerd, u wordt naar hun beveiligde omgeving doorgestuurd nadat u uw bestelling heeft verzonden.
 
Na afronding van uw betaling wordt uw bestelling direct verstuurd.
 

 

 
Visa
 
Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!
 
Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.
 
Betalingen met Visa worden via Rabobank Omnikassa uitgevoerd, u wordt naar hun beveiligde omgeving doorgestuurd nadat u uw bestelling heeft verzonden.
 
Na afronding van uw betaling wordt uw bestelling direct verstuurd.
 
 
   
 
Bancontact
 
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.
 
 
Voor betalingen via Bancontact rekenen we geen toeslag.
 
Na afronding van uw betaling wordt uw bestelling direct verstuurd.
 
 
 
Vooruitbetaling
 
Wilt u geen gebruik maken van de online betaalmethoden maar liever betalen via een overboeking? Dat kan ook. U kunt dit aangeven tijdens het betaalproces en ontvangt in de bevestigingsmail van uw bestelling de bankgegevens waarmee u uw overboeking kunt uitvoeren. 
 
Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling bij ons binnen is gekomen. In november en december is deze betaalmethode, om voorraadtechnische redenen, niet beschikbaar.
 
 

 

 

Billink (scholen en instellingen)

Billink biedt een totaaloplossing voor achteraf betalen en verzorgt het totale traject van facturering en debiteurenbeheer. Zij voeren een kredietcheck uit voordat er groen licht gegeven wordt voor de uitlevering van de bestelling en sturen u de factuur. De betaaltermijn is daarbij 14 dagen, hierna zal een herinnering volgen.

De toeslag voor betalen op factuur is €2,95

 
REMBOURS
 
Bezorgen onder rembours 
 
Per 1 januari 2018 is verzenden onder rembours niet meer mogelijk
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »