Betalen op factuur voor scholen en instellingen

Betalen op factuur is mogelijk voor Nederlandse en Belgische scholen/instellingen, we hanteren daarbij een minimum bestelbedrag van €25,-. Op bestellingen via de webshop wordt standaard btw berekend. Bent u een Belgische school/onderneming en heeft u een geldig btw-nummer? Plaats uw bestelling dan via de mail [email protected], we handelen uw bestelling dan handmatig af. Vergeet in de mail die u stuurt niet uw btw-nummer te vermelden.

*Wanneer er geen KvK-nummer (ondernemingsnummer) is kunt u alleen als privé persoon op factuur bestellen.

-
Standaard worden alle berichten + facturen gestuurd naar het mailadres wat u tijdens het bestellen opgeeft. Geef daarom het mailadres van uw administratie op, anders komt alle correspondentie incl. de evt. betalingsherinnering bij u aan.
-
Wanneer de gegevens onvolledig zijn kan uw bestelling nog niet worden uitgeleverd en ontvangt u van ons een mail met het verzoek de ontbrekende gegevens aan te leveren.
-
De toetsing en facturering van uw bestelling wordt vervolgens uithanden gegeven aan Billink, bij een positieve toetsing ontvangt u van hen de factuur daarbij wordt een betaaltermijn van 14 dagen gehanteerd. U betaalt de factuur dus aan hen, niet aan ons. Hanteert uw organisatie een betaaltermijn van 30 dagen of langer? Dan kunt u bij ons niet op factuur bestellen, Billink verstuurt na 14 dagen een herinnering en zal vanaf dan de factuur gaan verhogen met herinnerings- en of aanmaningskosten. 
 
 
 
Opmerking voor Belgische scholen en instellingen:
Niet alle scholen en instellingen zijn automatisch vrijgesteld van BTW, we mogen alleen zonder BTW leveren wanneer er een geldig btw-nummer wordt opgegeven. Alle BTW-nummers die worden opgegeven worden gecontroleerd op juistheid.  Wanneer het BTW-nummer niet wordt doorgegeven leveren wij onze zendingen incl. BTW. Omdat wij de facturatie uithanden hebben gegeven kunnen wij naderhand geen wijzigingen in uw factuur meer aanbrengen, controleer uw gegevens dus voordat u uw bestelling verstuurd. Wij accepteren bestelbonnen maar verzoeken die digitaal aan te leveren voor de correspondentie rondom uw bestelling. Bestelbonnen zonder mailadres worden niet meer in behandeling genomen.

In dit filmpje laten we u zien hoe u uw bestelling plaatst en welke gegevens we van u nodig hebben voor een snelle afhandeling van uw bestelling.

 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »