Alle mensfiguren van het merk Sterntaler

Doorgaans zijn poppenkastpoppen wat plastic, of juist houterig, niet zo sympathiek en ook niet zo prettig bespeelbaar. De Sterntaler poppenkastpoppen zijn daar een uitzondering op want ze zien er heel lief uit maar hebben toch herkenbare karakters, zijn superzacht, heel aaibaar, soepel en goed bespeelbaar. Dat komt omdat ze gemaakt worden door Sterntaler en die maakt hoofdzakelijk babyproducten. De poppenkastpoppen van Sterntaler zijn allemaal 'full-body' poppenkastpoppen, ze hebben niet alleen een lijf maar ook benen en voetjes. De handingang bevindt zich aan de achterkant: op de plek waar de benen van de poppenkastpop beginnen kunt u met uw hand het hoofd en de handen bereiken waardoor de hand aan de voorkant ook niet zichtbaar is.

In deze categorie brengen we alle menselijke figuren van Sterntaler samen. Naast de wat meer klassieke personages als de heks, de tovenaar, de koning, de prins, etc. breidt de collectie nog steeds uit met personages waarmee een groot aantal onderwerpen via de poppenkastpoppen (of de poppenkast) uitgespeeld kan worden.

De poppen van Sterntaler zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. De poppenkastpoppen van Sterntaler kunnen gewassen worden in de machine op max. 40 graden en moeten vervolgens aan de lucht gedroogd worden (geen wasdroger dus).

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »