Mensfiguren

LET OP: OP DEZE PAGINA STAAN ALLE POPPENKASTPOPPEN BIJ ELKAAR EN WORDT ER NIET OP FORMAAT GESORTEERD. DE POPPENKASTPOPPEN VAN DE VERSCHILLENDE MERKEN ZIJN NIET ALTIJD GOED TE COMBINEREN. WILT U DEZELFDE MATEN KLIK DAN OP DE PLUS NAAST DE TYPEN POPPENKASTPOPPEN EN SELECTEER EEN MERK. 

Op deze pagina hebben we alle mensfiguren onder de poppenkastpoppen voor u samengebracht. De meest uitgebreide collectie hierin is Sterntaler die prachtige, toegankelijke, heerlijk zachte poppenkastpoppen maakt die rond de 30 cm groot zijn (m.u.v. de tovenaar). Sterntaler maakt full-body poppenkastpoppen wat wil zeggen dat ze allemaal beentje hebben. De handopening zit aan de achterkant. De poppen van Sterntaler zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. De poppenkastpoppen van Sterntaler kunnen gewassen worden in de machine op max. 40 graden en moeten vervolgens aan de lucht gedroogd worden (geen wasdroger dus).

Melissa and Doug heeft een paar sets op de markt gebracht die uit 4 kleine poppenkastpoppen bestaan. De poppen zijn per stuk ongeveer 23 cm hoog en zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een niet al te dure set waarmee u kinderen zelf kunt laten spelen in de thuissituatie, de klas, de groep, de speelkamer, etc. De poppenkastpopen van Melissa and Doug zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ze zijn wasbaar op max. 30 graden.

Lees meer
Filter uw productenSterntaler Ballerina poppenkastpop 32 cm
Er kan nu ook gedanst worden in de poppenkast met deze leuke, 32 cm grote ballerina poppenkastpop van Sterntaler.
Sterntaler Brandweerman poppenkastpop 30 cm
Met deze brandweerman poppenkastpop van Sterntaler heeft het poppenkastverhaal gelijk een held van formaat te pakken want een brandweerman doet natuurlijk wel wat meer dan alleen brandjes blussen, er zijn vele hulpacties voor hem te bedenken.
Sterntaler Clown poppenkastpop 30 cm
Deze leuke clown poppenkastpop van Sterntaler zorgt voor veel grappen in de poppenkast maar kan natuurlijk ook gewoon een heel fijn vriendje zijn voor jonge kinderen.
Sterntaler Clown vrouw poppenkastpop 30 cm
Dit grappige clown mevrouwtje van Sterntaler kan als poppenkastpop gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt als lief vriendinnetje voor hele jonge kinderen
Sterntaler Dokter poppenkastpop 30 cm
Een dokter kan goed van pas komen in de poppenkast en waarom dan niet kiezen voor deze hele leuke, 30 cm grote dokter poppenkastpop van Sterntaler.
Sterntaler Duivel poppenkastpop 30 cm
Dit duiveltje is een poppenkastpop van Sterntaler maar alles behalve eng, eigenlijk is het best lastig om in deze duivel een slechterik te zien.
Sterntaler Elfje poppenkastpop 30 cm
Dit elfje is eigenlijk een poppenkastpop van Sterntaler maar is ook erg goed te gebruiken als levendig popje of knuffel voor hele jonge kinderen. Ze is vriendelijk en uitnodigend.
Sterntaler Engel poppenkastpop 30 cm
Een engeltje hoeft natuurlijk niet alleen met kerst te verschijnen, deze 30 cm grote poppenkastpop van Sterntaler is daar ook veel te leuk voor.
Sterntaler Grietje poppenkastpop 34 cm
Grietje is een poppenkastpop van Sterntaler. Het ligt voor de hand om haar te gebruiken binnen het sprookje van Hans en Grietje maar Grietje kan als meisjespop in veel meer poppenkastverhalen voorkomen.
Sterntaler Hans poppenkastpop 34 cm
Hans is een poppenkastpop van Sterntaler en kan prima als jongetjespop worden gebruikt in tal van poppenkastverhalen, dat hoeft zich niet te beperken tot Hans en Grietje.
Sterntaler Heks, poppenkastpop 34 cm
Deze heks poppenkastpop van Sterntaler mag natuurlijk niet ontbreken in de poppenkast, ze kan in zoveel verhalen een rol spelen dat ze eigenlijk behoort tot de 'basispoppen' in de poppenkast.
Sterntaler Kabouter poppenkastpop 30 cm
Een kabouter hoort natuurlijk in de poppenkast thuis en met deze poppenkastpop van Sterntaler is dat ook gelijk een hele leuke kabouter die ook prima kan dienen als vriendje of popje voor jonge kinderen.
Sterntaler Klaas Vaak poppenkastpop 32 cm
Klaas Vaak, oftewel het zandmannetje, als poppenkastpop van Sterntaler. Nog nooit was het zo leuk om in slaap te vallen.
Sterntaler Koning poppenkastpop 30 cm
Deze mooie koning poppenkastpop van Sterntaler mag niet ontbreken in welke poppenkastcollectie dan ook want hij behoort zeker tot de 'basispoppen' voor de poppenkast. Hij is mooi uitgevoerd en heel vriendelijk.
Sterntaler Koningin poppenkastpop 30 cm
Wat is de poppenkast zonder koningin? De mooie koningin poppenkastpop van Sterntaler behoort tot de 'basispoppen' voor menig poppenkastverhaal, is prachtig uitgevoerd en heel vriendelijk in haar uitstraling.
Sterntaler Lilly poppenkastpop 30 cm
Lilly is een superleuke poppenkastpop van Sterntaler. Ze is 30 cm groot en geschikt om zowel in als buiten de poppenkast een eigenwijs vriendinnetje te zijn.
Sterntaler Opa poppenkastpop 34 cm
Deze leuke opa poppenkastpop van Sterntaler vertelt mooie verhalen in de poppenkast maar ook daarbuiten.
Sterntaler Piraat / zeerover zwart rood, poppenkastpop 30 cm
De zeerover staat in de poppenkast garant voor spannende avonturen maar dit is vooral een vriendelijke zeerover. Het is een poppenkastpop van Sterntaler.
Sterntaler Politieman poppenkastpop 32 cm
Een poppenkastpop van een politieman is echt onmisbaar in de poppenkast, hij kan in zoveel verhalen een rol krijgen. Dit is een hele leuke van Sterntaler.
The Puppet Company poppenkastpop fee
Deze fee poppenkastpop maakt je poppenkastspel helemaal compleet! The Puppet Company maakte deze prachtige, 35 cm grote fee poppenkastpop.
The Puppet Company poppenkastpop heks
Deze heks poppenkastpop maakt je poppenkastspel helemaal compleet! The Puppet Company maakte deze prachtige, 40 cm grote heks poppenkastpop.
The Puppet Company poppenkastpop jongen donker
Eindelijk een donker gekleurde pop voor in de poppenkast en wat voor een! The Puppet Company maakte deze, vrolijke, 35 cm grote jongens poppenkastpop.
The Puppet Company poppenkastpop jongen licht
Eindelijk een 'gewone' jongenspop voor in de poppenkast en wat voor een! The Puppet Company maakte deze, vrolijke, 35 cm grote jongens poppenkastpop.
The Puppet Company poppenkastpop koning
Deze koning poppenkastpop maakt je poppenkastspel helemaal compleet! The Puppet Company maakte deze prachtige, 35 cm grote koning poppenkastpop.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »