Mensfiguren

LET OP: OP DEZE PAGINA STAAN ALLE POPPENKASTPOPPEN BIJ ELKAAR EN WORDT ER NIET OP FORMAAT GESORTEERD. DE POPPENKASTPOPPEN VAN DE VERSCHILLENDE MERKEN ZIJN NIET ALTIJD GOED TE COMBINEREN. WILT U DEZELFDE MATEN KLIK DAN OP DE PLUS NAAST DE TYPEN POPPENKASTPOPPEN EN SELECTEER EEN MERK. 

Op deze pagina hebben we alle mensfiguren onder de poppenkastpoppen voor u samengebracht. De meest uitgebreide collectie hierin is Sterntaler die prachtige, toegankelijke, heerlijk zachte poppenkastpoppen maakt die rond de 30 cm groot zijn (m.u.v. de tovenaar). Sterntaler maakt full-body poppenkastpoppen wat wil zeggen dat ze allemaal beentje hebben. De handopening zit aan de achterkant. De poppen van Sterntaler zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. De poppenkastpoppen van Sterntaler kunnen gewassen worden in de machine op max. 40 graden en moeten vervolgens aan de lucht gedroogd worden (geen wasdroger dus).

Melissa and Doug heeft een paar sets op de markt gebracht die uit 4 kleine poppenkastpoppen bestaan. De poppen zijn per stuk ongeveer 23 cm hoog en zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een niet al te dure set waarmee u kinderen zelf kunt laten spelen in de thuissituatie, de klas, de groep, de speelkamer, etc. De poppenkastpopen van Melissa and Doug zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ze zijn wasbaar op max. 30 graden.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »