Dierenfiguren

LET OP: OP DEZE PAGINA STAAN ALLE POPPENKASTPOPPEN BIJ ELKAAR EN WORDT ER NIET OP FORMAAT GESORTEERD. DE POPPENKASTPOPPEN VAN DE VERSCHILLENDE MERKEN ZIJN NIET ALTIJD GOED TE COMBINEREN; DE POPPEN VAN STERNTALER ZIJN BIJVOORBEELD VEEL KLEINER DAN DE POPPENKASTPOPPEN VAN THE PUPPET COMPANY. WILT U DEZELFDE MATEN KLIK DAN OP DE PLUS NAAST DE TYPEN POPPENKASTPOPPEN EN SELECTEER EEN MERK. 

Lees meer
Filter uw producten
Sterntaler Beer Bobby poppenkastpop 32 cm
Bobby de beer is een leuke, 32 cm grote poppenkastpop van Sterntaler. Hij staat garant voor urenlang speel-en knuffelplezier.
Sterntaler Draak poppenkastpop 28 cm
Deze vriendelijke draak poppenkastpop van Sterntaler kan in veel poppenkastverhalen een rol krijgen want daar komen nogal eens draken in voor. Deze is vooral lief, vriendelijk en aaibaar, dat scheelt weer.
Sterntaler Eend poppenkastpop 32 cm
Edda de eend is een leuke, 32 cm grote poppenkastpop van Sterntaler. Ze hoeft niet persé in de poppenkast te spelen en wil ook graag als slaapmaatje fungeren.
Sterntaler Eenhoorn poppenkastpop 30 cm
Deze eenhoorn van Sterntaler kan als poppenkastpop gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt als knuffel voor hele jonge kinderen.
Sterntaler Ezel poppenkastpop 36 cm
Deze leuke ezel van Sterntaler is tè schattig om alleen maar als poppenkastpop te gebruiken en is ook uitermate geschikt als knuffel voor jonge kinderen.
Sterntaler Gans poppenkastpop 30 cm
Deze leuke gans poppenkastpop van Sterntaler kan alle verhalen van moeder de gans vertellen in de poppenkast maar is ook gewoon een fijne knuffel voor jonge kinderen.
Trudi handpop eenhoorn met jong
Deze eenhoorn met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het po
Trudi handpop gans met jong
Deze gans met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het poppen
Sterntaler Kikkerkoning poppenkastpop 30 cm
Deze mooie kikkerkoning poppenkastpop van Sterntaler hoeft natuurlijk niet alleen in de poppenkast gebruikt te worden. Hij kan ook prima als speelpopje of knuffel dienen voor hele jonge kinderen.
Sterntaler Koe poppenkastpop 28 cm
Deze leuke koe van Sterntaler kan als poppenkastpop gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt als knuffel voor hele jonge kinderen.
Sterntaler Krokodil poppenkastpop 27 cm
Deze krokodil poppenkastpop van Sterntaler kan echt bijten en kan daarmee voor flink wat spanning en hilariteit in de poppenkast zorgen.
Sterntaler Lieveheersbeestje poppenkastpop 30 cm
Dit leuke lieveheersbeestje is een poppenkastpop van Sterntaler maar kan natuurlijk ook goed gebruikt worden als knuffel voor jonge kinderen.
Sterntaler Paard poppenkastpop 30 cm
Dit vriendelijke paard van Sterntaler kan als poppenkastpop gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt als knuffel voor hele jonge kinderen.
Sterntaler Poes roze poppenkastpop 30 cm
Deze poes van Sterntaler kan als poppenkastpop gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt als knuffel voor hele jonge kinderen.
Sterntaler Schaap poppenkastpop 28 cm
Dit leuke schaap van Sterntaler kan als poppenkastpop gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt als lekker zachte knuffel voor hele jonge kinderen.
Sterntaler Vos Filou poppenkastpop 29 cm
Wat een schatje, deze grijze, heerlijk zachte, 29 cm grote vos poppenkastpop van Sterntaler. Een geweldig cadeau of hulpmiddel voor de allerkleinsten.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »