Poppenkastpoppen

Doorgaans zijn poppenkastpoppen wat plastic, of juist houterig, niet zo sympathiek en ook niet zo prettig bespeelbaar. De Sterntaler poppenkastpoppen zijn daar een uitzondering op want ze zien er heel lief uit maar hebben toch herkenbare karakters, zijn superzacht, heel aaibaar, soepel en goed bespeelbaar. Dat komt omdat ze gemaakt worden door Sterntaler en die maakt hoofdzakelijk babyproducten. De poppenkastpoppen van Sterntaler zijn allemaal 'full-body' poppenkastpoppen, ze hebben niet alleen een lijf maar ook benen en voetjes. De handingang bevindt zich aan de achterkant: op de plek waar de benen van de poppenkastpop beginnen kunt u met uw hand het hoofd en de handen bereiken waardoor de hand aan de voorkant ook niet zichtbaar is.

Naast de poppenkastpoppen van Sterntaler hebben we ook poppenkastpoppen van The Puppet Company en van Trudi. De poppenkastpoppen van The Puppet Company zijn gemaakt om jonge kinderen er zelf mee te laten spelen, ze zijn erg sprekend van kleur, knuffelzacht en zijn te wassen in de wasmachine, een kind kan er dus gerust op sabbelen want ze raken wel weer schoon. De handpoppen van Trudi zijn dierpoppen die niet specifiek voor de poppenkast gemaakt zijn maar kunnen door hun grootte en de manier van bespelen zeker binnen de poppenkast gebruikt worden.

Alle bekende poppenkastpersonages zijn opgenomen in deze categorie maar ook wat minder gangbare poppenkastpoppen als de circusdirecteur, wilde- en boerderijdieren zijn als poppenkastpop verkrijgbaar. Dat staat garant dus voor urenlang speelplezier en een heel divers spel.

De poppenkastpoppen moeten op de hand gewassen worden, zie ook de wasvoorschriften

Lees meer
Filter uw producten


*Incl. btw
Pagina 1 van 5