{set FacebookPixelId = "1916916385227245" %}

Leer zowel de basisvaardigheden als de pedagogische toepassing van de pop in 1 cursus

Een 2-in-1 cursus is voor een ieder die nog geen ervaring met een handpop heeft (of lang geleden met een pop heeft gewerkt en de basisvaardigheden wil opfrissen) en de pop als hulpmiddel wil gaan gebruiken binnen de thuissituatie, de kinderopvang, het onderwijs of de hulpverlening.

De pop die als hulpmiddel gebruikt gaat worden, heeft meer nodig dan alleen de basisvaardigheden en het karakter zoals dit aan de orde komt in de basiscursus De Geloofwaardige Menspop.  Bij de pop als hulpmiddel draait het naast basisvaardigheden om de vertaalslag naar de praktijk toe, om planmatig werken en het koppelen van inhouden aan de doelen die je via de pop wilt gaan bereiken.

Wil je jouw pop niet gebruiken als hulpmiddel en hem of haar alleen geloofwaardig tot leven roepen? Dan is de basiscursus De Geloofwaardige Menspop een betere keuze. Wil je alleen de lessen rondom het werken met de pop als hulpmiddel volgen? Kies dan voor een plus-cursus.

In de 2-in-1 cursussen ga je én met de basisvaardigheden aan de slag, én met het karakter van je pop, én met de pedagogische- en/of educatieve invulling van je pop zodat die uit gaat groeien tot een volwaardig hulpmiddel.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »