{set FacebookPixelId = "1916916385227245" %}

Leer werken met een handpop vanuit je eigen huis

Per 1 november start handpop.nl met een online academy waarin we gaan starten met 6 verschillende cursussen. Zo zijn er basiscursussen voor kinderen en volwassenen die hun menspop tot leven willen roepen en daar een geloofwaardig karakter van willen maken. Cursussen die helemaal gericht zijn op de basistechnieken van het spel dus.

Heb je je menspop tot leven geroepen maar wil je hem/haar graag gebruiken als hulpmiddel in de thuissituatie, het onderwijs, de kinderopvang of de hulpverlening en komt dat niet echt van de grond? Dan kun je een zgn. pluscursus volgen waarin je heel gericht aan de slag gaat met de pedagogische aspecten van het werken met een handpop binnen de situatie die het meest aansluit bij jou. Bij het volgen van een pluscursus gaan we ervan uit dat je de basistechnieken beheerst, die komen in de pluscursussen niet meer aan de orde.

In 2018 zal de academy verder worden uitgebreid met vervolgcursussen.

De academy is interactief opgezet; je volgt je lessen vanachter je eigen pc of tablet maar kunt ook in contact treden met anderen die dezelfde cursus volgen. Daarnaast krijg je toegang tot het forum behorende bij jouw cursus om daarin aanvullende opdrachten uit te werken, vragen te stellen en/of te delen wat je delen wilt over je eigen voortgang en ervaringen met je pop. Opdrachten die je moet doen worden nagekeken door Helen Meurs, zij is als docent verbonden aan de academy en zal je met raad en daad bij staan tijdens je cursus. Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen.

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1