Filter uw producten
Trudi handpop aap
Deze aap handpop van Trudi is een grappig en ondeugend beest, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop eenhoorn
Deze eenhoorn handpop van Trudi heeft iets magisch en tijdloos, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop eenhoorn met jong
Deze eenhoorn met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het po
Trudi handpop gans met jong
Deze gans met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het poppen
Trudi handpop gorilla
Een ontzettend leuke gorilla handpop van Trudi, 35 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop kikker
Deze kikker van Trudi is een mooi gemaakte handpop, 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop koala
Deze koala beer handpop van Trudi is een mooierd, 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop koe
Deze leuke koe handpop van Trudi is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop nijlpaard
Deze leuke nijlpaard handpop van Trudi is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop olifant
Deze olifant handpop van Trudi is een fijn vriendje, 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop panda
Deze pandabeer handpop van Trudi is een fijn vriendje, 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop poes met jong
Deze poes met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het poppen
Trudi handpop schaap
Deze leuke handpop in de vorm van een schaap van Trudi is 25 cm hoog, aaibaar, heel zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop vos
Deze mooie en toegankelijke vos handpop van Trudi is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »