Filter uw producten

Trudi handpop aap
Deze aap handpop van Trudi is een grappig en ondeugend beest, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop beer met jong
Deze beer met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop draak
Deze leuke en super vriendelijke draak handpop van Trudi is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop eenhoorn
Deze eenhoorn handpop van Trudi heeft iets magisch en tijdloos, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop eenhoorn met jong
Deze eenhoorn met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het po
Trudi handpop egel
Deze leuke egel handpop van Trudi is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop gans met jong
Deze gans met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het poppen
Trudi handpop gorilla
Een ontzettend leuke gorilla handpop van Trudi, 35 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Trudi handpop hond met jong
Deze hond met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen. Daarnaast is het jong bruikbaar als vingerpopje, waardoor je het poppen
Trudi handpop kangoeroe met jong
Deze kangoeroe met jong van Trudi is een mooi en ook als poppenkastpop bespeelbare handpop, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »