De prachtige poppenkastpoppen van Sterntaler

Het Duitse Sterntaler is geen handpoppenproducent maar timmert sinds 1965 aan de weg als producent van baby-artikelen en textiel voor hele jonge kinderen. Baby-artikelen is een breed begrip en omvat naast alle gebruikelijke textielartikelen ook zacht speelgoed. Binnen deze lijn zijn begin 2000 knuffels en later ook poppenkastpoppen toegevoegd die allemaal de uitstraling hebben die zo kenmerkend is geworden voor Sterntaler.

De poppenkastpoppen van Sterntaler zijn stuk voor stuk zacht, erg mooi gemaakt, aaibaar en zeer vriendelijk in hun uitstraling. Het zijn ook de enige poppenkastpoppen in onze collectie die al bij kinderen vanaf 0 jaar gebruikt kunnen worden en dat heeft natuurlijk alles te maken met de ervaring van Sterntaler m.b.t. materialen voor deze leeftijdsgroep.

De poppenkastcollectie van Sterntaler is nog steeds in beweging; elk jaar komen er personages bij en verdwijnen er ook personages. Het merk kijkt naar de vraag vanuit de markt en springt daarop in. In het begin bestond de collectie vooral uit klassieke poppenkastfiguren, tegenwoordig zijn er ook veel dieren en minder gebruikelijke personages te vinden. Daarbij creëert Sterntaler ook steeds vaker een poppenkastpop bij een nieuwe lijn die uitgekomen is zodat een kind niet alleen over een deken, een slab, een handdoek en een knuffel van het betreffende konijn kan beschikken maar ook kan spelen met een daarbij uitgebrachte poppenkastpop. Een erg goed concept als je het ons vraagt.

De poppenkastpoppen van Sterntaler kunnen gewassen worden in de machine op max. 40 graden en moeten vervolgens aan de lucht gedroogd worden (geen wasdroger dus).

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »