Sokpoppen

De sokpoppen van Living Puppets zijn waarschijnlijk met stip de leukste sokpoppen die er te koop zijn want ze zijn niet alleen heel goed gemaakt en uitgevoerd, ze hebben ook een unieke uitstraling die bij vrijwel iedereen direct een glimlach ontlokt.

Living Puppets maakt sokpoppen van hoogwaardige en aaibare materialen, alle sokpoppen zijn goed afgewerkt, gevoerd, zijn goed bespeelbaar en zijn ook goed hanteerbaar voor mannenhanden. Ze hebben vrijwel allemaal bolle ogen die ietwat scheel kijken, dit is geen fout in de productie maar vooral heel kenmerkend voor Living Puppets, zie het als toevoeging die de handpop vooral grappiger en laagdrempeliger maakt.

De sokpoppen van Living Puppets zijn te wassen in de wasmachine op maximaal 30 graden, na het wassen moeten ze aan de lucht gedroogd worden (dus niet in de wasdroger stoppen)

Lees meer
Filter uw producten
Living Puppets handpop Captain Green
Captain Green is een 27 cm sokpop van Living Puppets die in een doos woont en daar kan hij uit verschijnen maar ook weer in verdwijnen. En dat doet hij allebei graag.
Living Puppets handpop draak Gregor
Gregor de draak is een 35 cm grote sokpop met een prachtige drakenuitstraling en vleugels op zijn rug. Hij is van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop haas Manfred
Manfred de haas is een 43 cm grote hazen sokpop van Living Puppets. Hij is enorm grappig met zijn lange oren en ietwat schele ogen.
Living Puppets handpop Herbert
Herbert is een eenvoudige maar heel effectieve 38 cm lange sokpop van Living Puppets
Living Puppets handpop Klets
Klets lijkt niet zo'n prater maar schijn bedriegt. 38 cm lange, soepele sokpop van Living Puppets
Living Puppets handpop Kwebbel
Juffrouw Kwebbel is een enorm lieftallige kletskop met haar wimpers en vlechtjes. Het is een 38 cm grote sokpop van Living Puppets
Living Puppets handpop little Yellow
Little Yellow bestaat uit een sokpop en een vingerpopje die zowel in als uit hun doos bespeeld kunnen worden. Het is echt een vondst en erg goed uitgevoerd door Living Puppets.
Living Puppets handpop muis Billie
Billy is een grappige, herkenbare, stereotype 35 cm lange muis sokpop van Living Puppets. Hij heeft een prachtige uitstraling, is goed bespeelbaar en kan overal tevoorschijn komen.
Living Puppets handpop Rosalinda
Rosalinde is een diva onder de sokpoppen. Ze is 38 cm lang en van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop Vallerie Pieps
Vallerie is een 26 cm grote muis sokpop die in een doos woont en die doos is bespeelbaar maar Vallerie is ook zonder die doos goed te bespelen. Een leuke vondst van Living Puppets.
Living Puppets handpop zebra Zeb
Zeb is een 39 cm grote sokpop van Living Puppets met een ongelooflijk leuke en grappige uitstraling. De schele ogen maken hem nóg leuker dan hij al is.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »