Met deze monsters maak je absoluut vriendjes!

Moet je niet direct glimlachen als je ze ziet? Wij wel en er komen ook gelijk een heleboel streken boven drijven die we met en via deze monstertjes uit kunnen gaan halen. Ze zijn 35 cm hoog, hebben een goed bespeelbare bek en passen heel makkelijk in je tas zodat je nooit zonder leuke handpop hoeft te zitten

Lees meer
Filter uw producten
Living Puppets handpop Bammel zwart
Bammel is een 40 cm groot zwart vleermuismonstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Bonsche roze
Bonsche is een 35 cm groot roze monstertje van Living Puppets met een grappige en lieftallige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Muffi HapWeg
Muffi HapWeg het wolfje is een 35 cm grote handpop van Living Puppets. Hij behoort tot de collectie Monster To Go. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Muksch roze
Muksch is een 35 cm groot roze monstertje van Living Puppets. Muksch heeft een zeer ondeugende uitstraling en die kogel aan zijn voet helpt daar zeker aan mee. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Niggels, geel
Niggels is een 35 cm groot geel monstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Putzi rood
Putzi is een 35 cm groot rood monster zeebeertje van Living Puppets met een fantastische uitstraling. Hij is erg breed inzetbaar.
Living Puppets handpop Schickimicki geel
Schickimicki is een 35 cm groot geel monsterkatje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Schlick groen
Schlick is een 35 cm groot groen monstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden
Living Puppets handpop Schorsch, blauw
Schorsch is een 35 cm groot blauw monstertje van Living Puppets met een lieve en grappige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Tüddel, grijs
Tüddel is een 35 cm groot grijs monstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Je zou hem ook kunnen gebruiken als muis.
Living Puppets handpop Vlekje (Flöckchen) wit
Vlekje is een 42 cm groot wit konijnenmonstertje van Living Puppets met een ondeugende uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »