Met deze monsters maak je absoluut vriendjes!

Moet je niet direct glimlachen als je ze ziet? Wij wel en er komen ook gelijk een heleboel streken boven drijven die we met en via deze monstertjes uit kunnen gaan halen. Ze zijn 35 cm hoog, hebben een goed bespeelbare bek en passen heel makkelijk in je tas zodat je nooit zonder leuke handpop hoeft te zitten

Lees meer
Filter uw producten


Living Puppets handpop Bonsche roze
Bonsche is een 35 cm groot roze monstertje van Living Puppets met een grappige en lieftallige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Flausi bruin
Flausie is een 35 cm groot bruin monstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Hij kan ook prima door voor een rat of muis.
Living Puppets handpop Schlick groen
Schlick is een 35 cm groot groen monstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden
Living Puppets handpop Schmackes, blauw
Schmackes is een 35 cm groot blauw monstertje van Living Puppets met een grappige en verbaasde uitstraling. Een hele geschikte pop voor veel verschillende doeleinden.
Living Puppets handpop Tüddel, grijs
Tüddel is een 35 cm groot grijs monstertje van Living Puppets met een grappige uitstraling. Je zou hem ook kunnen gebruiken als muis.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »