Menspoppen Living Puppets

Living Puppets maakt handpoppen waarbij een hoge aaibaarheid, een vriendelijke uitstraling en hoogwaardige materialen in een hoog vaandel staan. Menspoppen zijn allemaal uitgevoerd met een zgn. 'klapmuil', een bespeelbare mond en hebben twee bespeelbare handen. Living Puppets maakt menspoppen in 3 maten: de grote menspop van 65 cm, de medium menspop van 45 cm en de mini menspop van 35 cm. Wij adviseren de grote menspop al voor kinderen vanaf 5 jaar omdat is gebleken dat kinderen niet alleen het formaat leuk en prettig vinden maar ook langer (in jaren) met een grote menspop spelen dan met een kleiner formaat menspop.

Het leuke van menspoppen is dat ze moeiteloos menselijke karaktertrekken, menselijke emoties, gevoelens, plannetjes, avonturen en alle mogelijke gespreksonderwerpen aan kunnen bieden en hierdoor veel mogelijkheden hebben voor de thuissituatie, het onderwijs, de kinderopvang, de hulpverlening, ziekenhuizen etc. Een menspop kan een geweldig fijn hulpmiddel zijn om kinderen te helpen zichzelf en de wereld om zich heen wat beter te gaan begrijpen of om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling (zie hiervoor ook onze informatieve site www.handpop.nl) Menspoppen zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten waarbij er handpoppen zijn die volledig uitkleedbaar zijn en handpoppen die een aantal kledingstukken aan hun lijf vast hebben zitten.

De grote menspoppen (65 cm) passen kinderkleding in maat 68-74 en kunnen, wanneer de schoenen van de pop niet aan zijn/haar lijf vastzitten, schoenmaat 23-24 aan. In de beschrijving van de pop staat welke kledingstukken uit kunnen. Living Puppets menspoppen kunnen in de wasmachine (max. 30 graden) gewassen worden.

Lees meer
Filter uw productenLiving Puppets handpop Amy 45 cm
Amy is super-eigenwijs en weet precies wat ze wil. Ze is een 45 cm grote gekleurde menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Aylien de fee 35 cm
De zonnige Aylien het trolletje laat overal de zon schijnen en is een 35 cm grote menspop van Living Puppets.
AANBIEDING Living Puppets handpop Bodo 65 cm
Living Puppets handpop Bodo 65 cm
Bodo is een 65 cm grote menspop van Living Puppets. Bodo heeft peper-en-zoutkleurig haar en bruine ogen.

€76,95 €65,40

Informatie
Living Puppets handpop Caro
Caro heeft lichtbruin haar dat ze draagt in twee vlechtjes en heeft groene ogen. 65 cm grote meisjes menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Emiel 35 cm
Emiel is een 35 cm grote mini-menspop van Living Puppets en gemaakt voor bespeling door jonge kinderen.
Living Puppets handpop Fien (Finja) 65 cm
Fien is een vrolijk en kleurrijk meisje. Het is een 65 cm grote menspop van Living Puppets en ze is helemaal uitkleedbaar.
Living Puppets handpop Fien 45 cm
Fien is een vrolijk en kleurrijk meisje. Het is een 45 cm grote menspop van Living Puppets en ze is helemaal uitkleedbaar.
Living Puppets handpop Franjo 35 cm
Franjo is een 35 cm grote mini-menspop van Living Puppets en gemaakt voor bespeling door kinderen.
Living Puppets handpop Gisell 35 cm
Gisell is een 35 cm grote mini-menspop van Living Puppets en gemaakt voor bespeling door kinderen. Ze is vrolijk, kleurrijk en heel gezellig.
Living Puppets handpop Greetje 45 cm
Greetje is super-eigenwijs en weet precies wat ze wil. Het is een 45 cm grote menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Hanna 65 cm
Hanna is een 65 cm grote menspop van Living Puppets. Het is een vrolijke, ietswat ondeugende verschijning met haar rossige haar met eigenwijze vlechtjes.
Living Puppets handpop Ilselotte 45 cm
Ilselotte is een menspop van 45 cm met leuke, eigenwijze staartjes. Het is een Living Puppets handpop.
Living Puppets handpop Ilselotte 65 cm
Ilselotte is een heerlijk stoer en levendig meisje. Het is een 65 cm grote menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Isabella 65 cm
Isabella is een vrolijke verschijning met haar blauwe ogen en vrolijke blonde staartjes. Het is een 65 cm grote, volledig uitkleedbare menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Jenny 35 cm
Jenny is een mini-menspop, 35 cm van Living Puppets en gemaakt voor bespeling door jonge kinderen.
Living Puppets handpop Jenny 65 cm
Jenny is een 65 cm grote menspop van Living Puppets. Jenny heeft blonde vlechten en bruine ogen.
Living Puppets handpop Jo 45 cm
Jo is een mooi, aandoenlijk en sportief mannetje. Hij is 45 cm groot, heeft grappig piekhaar en is van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop Joep 65 cm
Joep is een frisse verschijning. Het is een 65 cm grote menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Kapitein Hansen
Kapitein Hansen vertoeft al bijna zijn hele leven op zee en kan daarover prachtige verhalen vertellen. 65 cm grote menspop van Living Puppets
Living Puppets handpop Knille de trol 45 cm
Knille en zijn vriendinnetje Trientje zijn trollen uit de nieuwe collectie. Het is een 45 cm grote menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Lana 65 cm
Lana is een sprankelend, vrolijk en hip meisje met blauwe ogen en springende staartjes. Het is een 65 cm grote menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Laurens 65 cm
Laurens is een echte grapjas met blonde haren en blauwe ogen. Het is een 65 cm grote jongens menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Lene 65 cm
Lene is een heerlijke speelse en ondernemende handpop van 65 cm. Ze is van het merk Living Puppets, heeft een bespeelbare mond en twee bespeelbare handen.
Living Puppets handpop Lilabell 65 cm
Lilabell is een kleurrijke verschijning en een heerlijk eigenwijs meisje met goudblonde haren en groene ogen. Het is een 65 cm grote menspop van Living Puppets.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »