Dierpoppen Living Puppets

De dierpoppen van Living Puppets zijn uniek in hun soort. Ze zijn vrolijk, vriendelijk, aaibaar, gemaakt van prachtige materialen, goed bespeelbaar en hebben een hele eigen uitstraling die meer 'muppet-achtig' dan natuurgetrouw aandoet.

Alle Living Puppets dierpoppen zijn uitgevoerd met de zgn. klapmuil bek, wat wil zeggen dat de bek bespeelbaar is en bereikbaar via een handingang die niet bij elke dierpop op dezelfde plek zit. Van een aantal dierpoppen is niet alleen de bek bespeelbaar maar ook de poten of de vleugels. 

Behalve in bespeelbaarheid en uitstraling onderscheiden de dierpoppen van Living Puppets zich ook in de manier waarop ze gewassen kunnen worden. Living Puppets is het enige merk handpoppen wat u zonder problemen in de wasmachine kunt wassen op maximaal 30 graden. Laat de pop daarna wel aan de lucht drogen want ze kunnen niet tegen een wasdroger.

Lees meer
Filter uw producten


Living Puppets handpop aap Appie
Appie is een heerlijk zacht en knuffelig aapje met lange armen en soepele poten. Handpop aap 43 cm groot van Living Puppets.
Living Puppets handpop aap Jim-Panse
Jim-Panse is nogal een portret en een opvallende verschijning want hij heeft nogal veel haar én een attitude. Het is een 36 cm grote handpop van Living Puppets
Living Puppets handpop adelaar Heiko
Onze Heiko de adelaar is een echte wereldreiziger. Living Puppets handpop adelaar 45 cm groot.
Living Puppets handpop beer Baltasar
Baltasar is een grote, harige beer met een echte 'berige' uitstraling. Handpop beer 48 cm groot van Living Puppets.
Living Puppets handpop beer Kito
Kito is een geweldig leuke beer handpop van 42 cm groot. Hij is goed gemaakt, heeft een mooie 'berige' uitstraling en speelt lekker.
Living Puppets handpop birdmail Happy oranje
Happy is een 30 cm grote vogel handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Living Puppets handpop birdmail Sorry wit
Sorry is een 50 cm grote ooievaar handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Living Puppets handpop birdmail Thank you zwart
Thank you is een 30 cm grote zwarte vogel handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Living Puppets handpop birdmail Wish you geel
Wish you is een 36 cm grote gele vogel handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Living Puppets handpop dolfijn Alfons Walter
Alfons Walter is een 30 cm grote dolfijn handpop van Living Puppets. Een lieve en zachtaardige dolfijn, met hele lieve, aandoenlijke blik in zijn ogen.
Living Puppets handpop draak Elsa
Elsa is een vrolijke, rode, vrouwelijke, alles behalve enge en ietswat schele draak handpop van Living Puppets. Ze is 35 cm groot en gemaakt van stevig pluche.
Living Puppets handpop draak Filippo
Filippo is een vriendelijke, vliegende draak, hij zou zó uit een animatiefilm gelopen kunnen zijn. Living Puppets handpop groene draak 35 cm hoog.
Living Puppets handpop draak Gregor in ei
Gregor de baby draak is een 35 cm grote dierpop met een prachtige drakenuitstraling en vleugels op zijn rug. Hij zit in een ei en is van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop draak Mobius
Mobius is een mooi uitgevoerde bruine draak met vleugels. Living Puppets handpop draak 35 cm groot.
Living Puppets handpop draak Ottilie in ei
Ottilie de baby draak is een 35 cm grote dierpop met een prachtige drakenuitstraling en vleugels op haar rug. Ze zit in een ei en is van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop eend Giesela
Giesela is een 40 cm grote, zachte donkergele eend handpop met blauwe ogen van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop éénhoorn Elke
Elke is rechtstreeks vanuit haar fabel naar ons toegevlogen om onze collectie te komen versterken en daar zijn we blij mee want het is een prachtige éénhoorn handpop.
Living Puppets handpop egel Sören
Hij is net zo aandoenlijk als een echte egel maar ook nog erg aaibaar en zacht! Living Puppets handpop egel 40 cm groot.
Living Puppets handpop ezel Frida
Frida is een vrolijke ezel met een eigen willetje en een uitstraling die doet denken aan de ezel uit de film 'Schrek'. Living Puppets handpop ezel 46 cm groot.
Living Puppets handpop gans Gundula
Gundala de Gans is een 55 cm hoge makkelijk bespeelbare en erg opvallende, breedsnavelige gans handpop van Living Puppets. Een echte vrolijkerd!
Living Puppets handpop gekko Giovanni
Giovanni is een prachtig uitgevoerde vriendelijke gekko handpop. Deze handpop hagedis is 30 cm lang (excl. staart)en van Living Puppets.
Living Puppets handpop gier Alfonso
Alfonso is een grappige, 35 cm grote gier handpop van Living Puppets en hij komt nog maar net kijken want hij zit nog in zijn ei. Maar dat maakt hem ook gelijk heel leuk!
Living Puppets handpop gier Django
Django is een prachtige en grappige gier handpop van Living Puppets. Tijdens het bespelen zie je de mogelijkheden van zijn lange nek.
Living Puppets handpop giraffe Sem
Sem is een heerlijk zachte en aandoenlijke giraffe handpop die prachtig tot leven komt, hij is 50 cm groot en van Living Puppets.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »