Living Puppets

Living Puppets maakt handpoppen met een hele eigen uitstraling, ze zijn vrolijk, vriendelijk, uitnodigend, aaibaar, kleurrijk en zonder uitzondering gemaakt van hoogwaardige stoffen en een mooie afwerking. De bespeelbaarheid van een handpop staat bij Living Puppets in een hoog vaandel, over het algemeen zijn de handingangen van de handpoppen ruim genoeg om ook door mannenhanden bespeeld te worden.

Living Puppets maakt menspoppen en Sesamstraatpoppen die verkrijgbaar zijn in 3 maten: 65 cm, 45 cm en 35 cm, sokpoppen en dierpoppen. De dier-, sok-, en Sesamstraatpoppen van Living Puppets kijken allemaal ietswat scheel, dat is geen fout in de productie maar juist heel kenmerkend voor Living Puppets, voor hen hoeft een pop geen kopie van de werkelijkheid te zijn maar gaat het vooral om het maken van handpoppen die een glimlach op je gezicht toveren en waar je graag mee wilt werken of mee in contact wilt treden.

Wij vinden dat Living Puppets daar erg goed in slaagt, de handpoppen van Living Puppets zijn misschien wat duurder maar zijn kwalitatief stuk voor stuk erg goed, zijn gemaakt van mooie stoffen, kunnen in de wasmachine gewassen worden en gaan, bij normaal gebruik, jaren mee. Ze kosten wat maar dan heb je ook wat en staan garant voor heel veel plezier!
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »