Filter uw producten


Folkmanis handpop / stagepuppet alpaca
Je hebt zacht, je hebt heel zacht en je hebt superzacht... Deze superzachte én prachtige Alpaca van Folkmanis is 40 cm hoog en als je hem vast houdt dan wil je hem niet meer loslaten....
Folkmanis handpop / stagepuppet krokodil
Deze mooi uitgevoerde krokodil stagepuppet van Folkmanis kan zo mee het podium op! Hij is 40 cm hoog en heeft een grote bek.
Folkmanis handpop / stagepuppet olifant
Deze hele mooie olifant handpop van Folkmanis is imposant en mag zeker niet ontbreken in een collectie stagepuppet poppen.
Folkmanis handpop / stagepuppet zebra
Deze mooi uitgevoerde zebra stagepuppet van Folkmanis kan zo mee het podium op! Hij is 35 cm hoog.
Folkmanis handpop aap chimpansee
Deze mooi gevormde chimpansee handpop is 36 cm groot, levensecht en van het merk Folkmanis
Folkmanis handpop aap klassiek
Deze 27 cm grote, prachtig vormgegeven aap van Folkmanis is heel karakteristiek, superzacht, beweeglijk en bespeelbaar als handpop.
Folkmanis handpop aap oerang oetan baby
Deze 50 cm grote oerang oetan baby handpop van Folkmanis is echt te schattig voor woorden. Alles klopt aan deze aandoenlijke handpop, zelfs de bewegingen die hij maakt.
Folkmanis handpop aap plompe lori
Hij is erg aandoenlijk, deze plompe lori met zijn grote ogen. Het is een 42 cm hoge handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop aap slingeraap
Dit aapje is 26 cm groot, heeft een 35 cm lange staart, is heerlijk beweeglijk en prachtig uitgevoerd. Het is een handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop adelaar
Deze mooie adelaar handpop van Folkmanis is 30 cm hoog maar heeft een veel grote spanwijdte. Hij kan echt klapwiekend aan komen vliegen.
AANBIEDING Folkmanis handpop alpaca
Folkmanis handpop alpaca
Deze prachtige alpaca handpop van Folkmanis is heel harig, goed bespeelbaar, 45 cm hoog en heeft een heerlijk eigenwijze alpaca-uitstraling.

€78,90 €71,90

Informatie
Folkmanis handpop beer (grizzlybeer)
Deze prachtige grizzlybeer handpop van Folkmanis lijkt zo uit de bergen te zijn komen lopen. Hij is niet heel groot maar wel heel erg aaibaar.
Folkmanis handpop beer bruin
Deze jonge bruine beer handpop van Folkmanis is zonder twijfel de best bespeelbare beer die ze gemaakt hebben, hij is maar liefst 55 cm lang en 38 cm hoog, een flinkerd dus!

€109,95

Informatie
Folkmanis handpop beer in boomstam
Dit kleine beertje woont in een boomstam en is een beetje verlegen, gelukkig kan hij zich makkelijk in de boom terugtrekken als het te spannend wordt. Handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop bever
Deze mooie bever handpop van Folkmanis is 45 lang van kop tot staart, heeft een bespeelbare kop en bespeelbare voorpoten.
Folkmanis handpop bij
Deze handpop bij van Folkmanis is 17 cm lang, niet groot maar wel veel mooier dan de bij die ze eerder in hun collectie hadden.
Folkmanis handpop bizon klein
25 cm grote, herkenbare bizon handpop van Folkmanis. De Amerikaanse prairie komt tot leven.
Folkmanis handpop bosmarmot
Een prachtige, 36 cm hoge marmot handpop van Folkmanis. Heel natuurgetrouw en zeer goed bespeelbaar.
Folkmanis handpop Canadese gans
Een prachtige 35 cm hoge Canadese gans handpop van Folkmanis. Ook de vleugels zijn bespeelbaar!
Folkmanis handpop capybara
De capybara is een van de grootste knaagdieren die er zijn en een echte goedzak, dat zie je ook af aan deze mooie handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop cavia
De cavia handpop is zó levensecht dat je goed moet kijken voordat je het verschil ziet. Hij is 25 cm lang, heerlijk aaibaar en van het merk Folkmanis.
Folkmanis handpop das
Deze half body das van Folkmanis is 21 cm hoog en wordt bespeeld als een poppenkastpop. Goed te combineren met boeken en voor lesdoeleneinden dus.
Folkmanis handpop dikhoorn schaap
Dit mooie schaap is duidelijk een krachtdier met zijn grote hoorns en kan ook goed door gaan voor een ram. Het is een 35 cm grote handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop dino in ei
In dit 20 cm hoge ei woont een kleine dino die heel graag de wereld wil gaan verkennen maar nog niet zeker weet of hij dat wel durft. Handpop van Folkmanis.
*Incl. btw
Pagina 1 van 7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »