Living Puppets menspoppen: Jongens 45 cm

Hieronder vindt u alle  jongens-menspoppen van 45 cm, dit is de middelste maat menspop en geschikt voor bespeling door jonge kinderen. Wij adviseren de kleine menspop alleen voor kinderen tot 6 jaar, de handingangen zijn kleiner maar de armlengte die de kleine menspop biedt is ook korter waardoor ze kwetsbaarder zijn wanneer kinderen beide handen willen bespelen. Het is altijd beter om kinderen aan te leren dat ze de pop bespelen met een hand in het hoofd en de andere hand in één van de handen, dit vergroot de levensduur van de kleine menspop aanzienlijk. Zie ook dit artikel.

Living Puppets menspoppen kunnen in de wasmachine (max. 30 graden) gewassen worden. Zie ook de wasvoorschriften en deze post op ons blog.

Lees meer
Filter uw producten


Living Puppets handpop Jan (Lasse / Wannes) 45 cm
Jan is een 45 cm grote menspop van Living Puppets en vrijwel een exacte kopie van zijn grotere broer.Zijn hoofd en handen zijn bespeelbaar.
Living Puppets handpop Jo 45 cm
Jo is een mooi, aandoenlijk en sportief mannetje. Hij is 45 cm groot, heeft grappig piekhaar en is van het merk Living Puppets
Living Puppets handpop Knille de trol 45 cm
Knille en zijn vriendinnetje Trientje zijn trollen uit de nieuwe collectie. Het is een 45 cm grote menspop van Living Puppets.
Living Puppets handpop Malte 45 cm
Vriendelijke Malte heeft een prettige uitstraling en is een 45 cm grote menspop van Living Puppets, hij is helemaal uitkleedbaar
Living Puppets handpop Pelle 45 cm
Pelle is een 45 cm grote, blonde jongens menspop van Living Puppets. In zijn rugzak heeft hij een korte broek want je weet nooit wanneer je die weer nodig hebt.
Living Puppets handpop Peter 45 cm
Peter is een 45 cm grote jongens menspop van Living Puppets. Hij heeft rood haar en een rood brilletje.
Living Puppets handpop Philip 45 cm
Philip heeft rood springhaar en bruine ogen. Het is een vrolijke 45 cm grote jongens menspop van Living Puppets.
Living Puppets opbergtas Living Puppets
In deze kleurrijke opbergtas kunnen uw handpoppen veilig vervoerd worden. Hij biedt ruimte aan meerdere kleine handpoppen of een menspop van 65 cm.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »