{set FacebookPixelId = "1916916385227245" %}

Kleding & Accessoires

Zoals aangegeven passen Living Puppets menspoppen van 65 cm kledingstukken in maat 68-74 en schoenmaat 23-24. Dit geeft u de mogelijkheid om eindeloos te variëren en uw menspop verschillende outfits te geven. Vooral rokjes, broekjes, overgooiers, bodywarmers, sokken en schoenen zijn makkelijk te vervangen voor kinderkleding, bij jasjes en truitjes is dat een ander verhaal want kinderkleding in de genoemde maat past qua lengte wel maar is in de mouwen vaak te krap voor een volwassen hand en kinderkleding heeft ook geen ingangen waarmee de handen van de menspop bespeeld kunnen worden.

Daarom bieden we ook kledingstukken voor de menspoppen aan die speciaal voor de poppen zijn ontwikkeld en ook voorzien van handingangen. Bij elk kledingstuk staat vermeld of het geschikt is voor de menspop van 65 cm of die van 45 cm.

De themakostuums en attributen zijn gemaakt om het fantasiespel van kinderen te vergroten  maar er is ook een prachtige combinatie denkbaar: het kind kan de pop gebruiken als spelmaatje en de pop kan het kind uitdagen tot andere ingangen en plannetjes die het spel diverser, breder of diepgaander maken. Zeker omdat de kostuums de menspoppen van 65 cm óók passen (ze zijn dan wel een beetje over-sized maar er moet natuurlijk wel wat te wensen overblijven);


De kostuums zijn geschikt voor kinderen van 3 - 6 jaar én menspoppen van 65 cm en hebben allemaal een klittenbandsluiting op de rug of de buik waardoor het voor een kind ook makkelijk is ze zelf aan te trekken.

Lees meer
Filter uw producten
*Incl. btw
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »