Filter uw producten
Folkmanis bidsprinkhaan vingerpopje
Dit 20 cm grote bidsprinkhaan vingerpopje van Folkmanis is heel erg mooi gemaakt en fascinerend om te zien.
Folkmanis handpop bij
Deze handpop bij van Folkmanis is 17 cm lang, niet groot maar wel veel mooier dan de bij die ze eerder in hun collectie hadden.
Living Puppets handpop Kakkerlak
Hij is 64 cm groot, grappig en bijzonder beweeglijk, deze kakkerlak handpop van Living Puppets, als je de Wiwaldi Show wel eens hebt gezien herken je hem vast.
Living Puppets handpop Kakkerlak klein
Kakkerlak is een personage uit de Wiwaldi show maar door Living Puppets ook uitgevoerd als 25 cm grote, goed bespeelbare handpop. Dit is de baby kakkerlak
Living Puppets handpop lieveheersbeestje Hobi
Hij is erg leuk en een echt lieveheersbeestje, onze kleine Hobi. Living Puppets handpop lieveheersbeestje 27 cm groot.
Living Puppets handpop mier Anton
Anton is een grappige mier handpop met vrolijk bungelende pootjes en beweeglijke voelsprieten op zijn kop. Hij is 40 cm groot en van Living Puppets.
Folkmanis handpop monarch vlinder (pop, rups, vlinder)
Met deze handpop van Folkmanis is de levenscyclus van de vlinder te verbeelden want hij kan transformeren van pop naar rups naar vlinder. En wat voor een vlinder!
Living Puppets handpop rups Reni
Reni de rups is een vrolijke en opvallende rups handpop vanwege haar kleur en haar lengte. Ze is maar liefst 130 cm lang en van Living Puppets.
Folkmanis handpop slak
Deze 27 cm grote slak handpop van Folkmanis speelt heel prettig door het zachte materiaal waarvan de nek en de kop zijn gemaakt.
Living Puppets handpop spin Minna
Het is een flinke spin, deze Minna. Ze is maar liefst 40 cm groot maar toch heeft ze niet angstaanjagends. De liefste spin is dit exemplaar van Living Puppets.
Folkmanis handpop vlinder zwaluwstaart
Bij ons noemen we deze vlinder de koninginnenpage maar eigenlijk heet ze de zwaluwstaartvlinder. Deze uitvoering van de vlinder is een handpop van Folkmanis.
Folkmanis pissebed vingerpopje
Normaal ben ik persoonlijk niet echt een fan van pissebedden, maar dit vingerpopje is toch fantastisch!
Folkmanis vlinder vingerpopje
Dit 20 cm grote vlinder vingerpopje van Folkmanis is echt een pareltje, heel eenvoudig, heel effectief maar vooral heel mooi.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »