Filter uw productenFolkmanis handpop / stagepuppet alpaca
Je hebt zacht, je hebt heel zacht en je hebt superzacht... Deze superzachte én prachtige Alpaca van Folkmanis is 40 cm hoog en als je hem vast houdt dan wil je hem niet meer loslaten....
Folkmanis handpop cavia
De cavia handpop is zó levensecht dat je goed moet kijken voordat je het verschil ziet. Hij is 25 cm lang, heerlijk aaibaar en van het merk Folkmanis.
Folkmanis handpop hond airedale terriër
Een prachtige, 54 cm grote airedale terriër handpop van Folkmanis die levensecht overkomt wanneer hij bespeeld wordt, echt een pareltje!
Folkmanis handpop hond Basset
Deze Basset handpop van Folkmanis is 40 cm lang van kop tot staart, heeft een mooie uitstraling en is echt prachtig als hij tot leven komt.
Trudi handpop hond beagle
Deze beagle handpop van Trudi is echt een fijn en trouw vriendje, is 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Folkmanis handpop hond bobtail
Dit is een prachtige bobtail hond handpop van Folkmanis, heeft lange haren, een zachte vacht en een aandoenlijk koppie. Hij is 60 cm lang.
Living Puppets handpop hond Bosse 65 cm
Bosse is een 65 cm grote hond handpop van Living Puppets. Het is een prachtige dierpop met de bespeelmogelijkheden van een menspop.
Folkmanis handpop hond Duitse herder pup
Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik vind Duitse herder pups onweerstaanbaar. Dit 35cm grote pup handpop van Folkmanis heeft precies hetzelfde effect.
Folkmanis handpop hond Engelse bulldog
Deze Engelse bulldog handpop van Folkmanis doet niet onder voor een echte qua aandoenlijkheid, hij hoeft alleen niet uitgelaten te worden.
Folkmanis handpop hond Franse bulldog
Hij is waanzinnig leuk, deze 40 cm grote Franse buldog handpop van Folkmanis. Hij is heel karakteristiek maar ook aaibaar, lekker soepel en goed te bespelen.
Folkmanis handpop hond golden retriever
Een prachtige, 54 cm grote golden retriever handpop van Folkmanis die levensecht overkomt wanneer hij bespeeld wordt, hij is net zo zacht, speels en aaibaar als een echte!
Folkmanis handpop hond Jack Russel
De Jack Russel schijnt één van de meest populaire hondenrassen te zijn, dit exemplaar is een 25 cm hoge handpop van Folkmanis en lijkt sprekend maar blaft niet als je dat niet wilt.
Living Puppets handpop hond Kuddelmuddel
Kuddelmuddel is een grappige en goed bespeelbare hond handpop van 38 cm groot. Hij is prachtig gemaakt en van het merk Living Puppets
Folkmanis handpop hond labradoodle
Deze 40 cm grote labradoodle handpop van Folkmanis is net levensecht, een echte kindervriend!
Folkmanis handpop hond labrador pup blond
Deze 43 cm grote labrador pup handpop van Folkmanis is zo aandoenlijk dat je hem gelijk wilt knuffelen, een prima pop om contact mee te maken dus!
Folkmanis handpop hond labrador pup zwart
Deze 50 cm grote labrador pup handpop van Folkmanis is zo aandoenlijk dat je hem gelijk wilt knuffelen, een prima pop om contact mee te maken dus!
Living Puppets handpop hond Locke
Wat een leukerd is deze 46 cm grote, superzachte hond handpop met groene ogen van Living Puppets. Hij is soepel en goed bespeelbaar, echt een pop die je jezelf én je kind gunt.
Living Puppets handpop hond Lulu
Lulu is een heerlijk harige hond met opvallende tong. Living Puppets handpop hond 40 cm groot.
Folkmanis handpop hond met zakdoek
Folkmanis heeft veel mooie handpoppen van honden gemaakt en deze mag er ook zeker zijn, hij is 30 cm hoog en als hij je aankijkt dan smelt je....
Folkmanis handpop hond spaniel
Het is een hele mondvol: de Cavelier King Charles Spaniel maar dit hondenras moest er echt als handpop komen vond Folkmanis. En dat is een prachtig exemplaar geworden.
Folkmanis handpop hond terriër
Wat een schatje hè, zelfs als je hem niet zou bespelen blijft het een pareltje en heel fijn gezelschap. De terrier handpop is van Folkmanis en 39 cm hoog.
Living Puppets handpop hond Wauwi
Wauwi is een enorm leuke en uitnodigende hond handpop van Living Puppets die het ook bij hele jonge kinderen heel goed zal doen.
Folkmanis handpop hond Yorkshire pup
Deze 28 cm grote Yorkshire terriër is nog maar een puppy én een handpop van Folkmanis. Hij is bijna net zo levendig als een echte.
Trudi handpop husky
Deze husky handpop van Trudi is een echte lieverd, 25 cm hoog, aaibaar, zacht, goed bespeelbaar en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »