Filter uw producten

Living Puppets handpop birdmail Happy oranje
Happy is een 30 cm grote vogel handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Living Puppets handpop birdmail Sorry wit
Sorry is een 50 cm grote ooievaar handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Living Puppets handpop birdmail Wish you geel
Wish you is een 36 cm grote gele vogel handpop van Living Puppets uit de birdmail-serie wat inhoudt dat hij een houdertje voor een briefje aan zijn poot heeft, hij kan dus een boodschap komen brengen.
Folkmanis handpop Canadese gans
Een prachtige 35 cm hoge Canadese gans handpop van Folkmanis. Ook de vleugels zijn bespeelbaar!
The Puppet Company handpop drakenkop groen
Deze imposante 43 cm hoge zachte drakenkop van The Puppet Company maakt een betoverende indruk met zijn gouden details.
Living Puppets handpop kuiken Piri
Piri is een 37 cm grote kuiken handpop van Living Puppets met een waanzinnig sprekende kop die nog niet helemaal uit zijn ei gekomen is, dat maakt voor de babbels die hij heeft niet uit.
Folkmanis handpop pelikaan
Deze indrukwekkende pelikaan is een waar pareltje. Het is 45 cm hoge, goed bespeelbare handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop vleermuis klein
Dit is een prachtige vleermuis van Folkmanis met een spanwijdte van maar 30 cm. Een prachtig hulpmiddel voor bijv. natuureducatie. Hij heeft het formaat van een handpop maar wordt bespeeld als vingerpopje.
The Puppet Company handpop vogel paars
Mooi paars is niet lelijk en dat geldt zeker voor deze 45 cm grote vogel dierpop van The Puppet Company. Hij is eenvoudig uitgevoerd maar door zijn paarse kleur toch heel subtropisch.
Living Puppets handpop vogel PapperlaKarl
PapperlaKarl is een 52 cm hoge makkelijk bespeelbare en erg opvallende, langsnavelige vogel handpop van Living Puppets. Een echte topper!
The Puppet Company handpop vogel roze
Deze knalroze vogel van the Puppet Company heeft verder weinig toeters en bellen nodig want hij is oogverblindend roze en valt daarmee echt al wel genoeg op. Hij is 45 cm groot.
Beleduc marionet toekan Toni
Deze toekan van Beleduc is een kleurrijke marionetpop, 100 cm hoog, aaibaar, zacht en erg geschikt voor gebruik bij jonge kinderen.
Folkmanis varken gevleugeld vingerpopje
Dit fascinerende en mooi uitgevoerde varkentje komt goed van pas bij verhalen waarin verwondering en fantasie een hoofdrol spelen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »