Dierpoppen

Dierpoppen worden gemaakt op basis van bestaande dieren waarbij er een onderscheid te maken is tussen dierpoppen die zo natuurgetrouw mogelijk worden nagemaakt (zoals Folkmanis dat bijv. doet) en dierpoppen waarbij het vooral draait om herkenbaarheid en veel minder om natuurgetrouwheid (zoals Living Puppets en The Puppet Company de dierpoppen maken).

De dierpoppen van Folkmanis zijn meer natuurgetrouw maar daardoor ook niet altijd heel vriendelijk in hun uitstraling, de dierpoppen van Living Puppets zijn minder natuurgetrouw, zijn meer 'muppetachtig' en kijken allemaal ietswat scheel en de dierpoppen van The Puppet Company zijn over het algemeen heel uitgesproken in hun kleur en vormgeving. De dierpoppen van The Puppet Company hebben ook allemaal een piepje in hun bek.

Bij de specificaties van elke dierpop geven we een leeftijd aan, in principe zijn alle dierpoppen veilig voor kinderen vanaf 2 jaar, de leeftijd die we aangeven is de leeftijd waarop een kind de pop zelf zal kunnen bespelen.

LET OP: Bij het maken van de productfoto's zijn we er op gericht de handpop zo goed mogelijk in beeld te brengen. Op deze pagina ziet u alle poppen in een overzicht en dat kan qua afmeting een vertekend beeld opleveren. Kijk altijd bij de specificaties van een handpop om er achter te komen hoe groot deze werkelijk is.

Lees meer
Filter uw producten


Folkmanis aap vingerpopje
Dit fascinerende en mooi uitgevoerde aapje komt goed van pas bij verhalen en prentenboeken waarin een aap of chimpansee de hoofdrol speelt.
Folkmanis Draken armband vingerpopje
Geef je outfit wat pit met de stijlvolle drakenarmbandpop van Folkmanis.
Folkmanis goudvis vingerpopje
Dit prachtige goudvis vingerpopje is prima te gebruiken bij lessen over de onderwaterwereld.
Folkmanis haai vingerpopje
Dit vingerpopje van Folkmanis in de vorm van een haai kan perfect worden ingezet tijdens natuurlessen over bedreigde diersoorten.
Folkmanis handpop / stagepuppet alpaca
Je hebt zacht, je hebt heel zacht en je hebt superzacht... Deze superzachte én prachtige Alpaca van Folkmanis is 40 cm hoog en als je hem vast houdt dan wil je hem niet meer loslaten....
Folkmanis handpop / stagepuppet krokodil
Deze mooi uitgevoerde krokodil stagepuppet van Folkmanis kan zo mee het podium op! Hij is 40 cm hoog en heeft een grote bek.
Folkmanis handpop / stagepuppet olifant
Deze hele mooie olifant handpop van Folkmanis is imposant en mag zeker niet ontbreken in een collectie stagepuppet poppen.
Folkmanis handpop / stagepuppet zebra
Deze mooi uitgevoerde zebra stagepuppet van Folkmanis kan zo mee het podium op! Hij is 35 cm hoog.
Living Puppets handpop aap Appie
Appie is een heerlijk zacht en knuffelig aapje met lange armen en soepele poten. Handpop aap 43 cm groot van Living Puppets.
Folkmanis handpop aap chimpansee
Deze mooi gevormde chimpansee handpop is 36 cm groot, levensecht en van het merk Folkmanis
The Puppet Company handpop aap chimpansee (longsleeve)
Deze chimpansee is een mooie en vrolijke 32 cm grote dieren handpop van The Puppet Company, hij is lekker zacht en makkelijk bespeelbaar.
Living Puppets handpop aap Jim-Panse
Jim-Panse is nogal een portret en een opvallende verschijning want hij heeft nogal veel haar én een attitude. Het is een 36 cm grote handpop van Living Puppets
Folkmanis handpop aap klassiek
Deze 27 cm grote, prachtig vormgegeven aap van Folkmanis is heel karakteristiek, superzacht, beweeglijk en bespeelbaar als handpop.
Folkmanis handpop aap oerang oetan baby
Deze 50 cm grote oerang oetan baby handpop van Folkmanis is echt te schattig voor woorden. Alles klopt aan deze aandoenlijke handpop, zelfs de bewegingen die hij maakt.
The Puppet Company handpop aap oerang oetan medium
Deze oerang oetan handpop van The Puppet Company is 58 cm groot, lekker harig en goed bespeelbaar. Als hij tot leven komt blijkt het een swingende aap te zijn.
Folkmanis handpop aap plompe lori
Hij is erg aandoenlijk, deze plompe lori met zijn grote ogen. Het is een 42 cm hoge handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop aap slingeraap
Dit aapje is 26 cm groot, heeft een 35 cm lange staart, is heerlijk beweeglijk en prachtig uitgevoerd. Het is een handpop van Folkmanis.
Folkmanis handpop adelaar
Deze mooie adelaar handpop van Folkmanis is 30 cm hoog maar heeft een veel grote spanwijdte. Hij kan echt klapwiekend aan komen vliegen.
Living Puppets handpop adelaar Heiko
Onze Heiko de adelaar is een echte wereldreiziger. Living Puppets handpop adelaar 45 cm groot.
AANBIEDING Folkmanis handpop alpaca
Folkmanis handpop alpaca
Deze prachtige alpaca handpop van Folkmanis is heel harig, goed bespeelbaar, 45 cm hoog en heeft een heerlijk eigenwijze alpaca-uitstraling.

€78,90 €71,90

Informatie
Folkmanis handpop beer (grizzlybeer)
Deze prachtige grizzlybeer handpop van Folkmanis lijkt zo uit de bergen te zijn komen lopen. Hij is niet heel groot maar wel heel erg aaibaar.
The Puppet Company handpop beer (longsleeve)
Deze beer is een mooie 32 cm grote dieren handpop van The Puppet Company, hij is lekker zacht en makkelijk bespeelbaar.
Living Puppets handpop beer Baltasar
Baltasar is een grote, harige beer met een echte 'berige' uitstraling. Handpop beer 48 cm groot van Living Puppets.
Folkmanis handpop beer bruin
Deze jonge bruine beer handpop van Folkmanis is zonder twijfel de best bespeelbare beer die ze gemaakt hebben, hij is maar liefst 55 cm lang en 38 cm hoog, een flinkerd dus!

€109,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 15
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »