Dierpoppen

Dierpoppen worden gemaakt op basis van bestaande dieren waarbij er een onderscheid te maken is tussen dierpoppen die zo natuurgetrouw mogelijk worden nagemaakt (zoals Folkmanis dat bijv. doet) en dierpoppen waarbij het vooral draait om herkenbaarheid en veel minder om natuurgetrouwheid (zoals Living Puppets en The Puppet Company de dierpoppen maken).

De dierpoppen van Folkmanis zijn meer natuurgetrouw maar daardoor ook niet altijd heel vriendelijk in hun uitstraling, de dierpoppen van Living Puppets zijn minder natuurgetrouw, zijn meer 'muppetachtig' en kijken allemaal ietswat scheel en de dierpoppen van The Puppet Company zijn over het algemeen heel uitgesproken in hun kleur en vormgeving. De dierpoppen van The Puppet Company hebben ook allemaal een piepje in hun bek.

Bij de specificaties van elke dierpop geven we een leeftijd aan, in principe zijn alle dierpoppen veilig voor kinderen vanaf 2 jaar, de leeftijd die we aangeven is de leeftijd waarop een kind de pop zelf zal kunnen bespelen.

LET OP: Bij het maken van de productfoto's zijn we er op gericht de handpop zo goed mogelijk in beeld te brengen. Op deze pagina ziet u alle poppen in een overzicht en dat kan qua afmeting een vertekend beeld opleveren. Kijk altijd bij de specificaties van een handpop om er achter te komen hoe groot deze werkelijk is.

Lees meer
Filter uw producten*Incl. btw
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »