Cadeaubonnen

Wilt u een handpop doen maar weet u niet precies welke? Dan is een cadeaubon een goed alternatief want een cadeaubon van handpoppen.nl is inwisselbaar op alle artikelen in onze webshop!

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende coupures en kunnen direct worden verstuurd. Elke cadeaubon krijgt een unieke kortingscode mee en is direct actief, hij kan dus direct verzilverd worden. Een cadeaubon bestellen is eenvoudig, u selecteert de cadeaubon(nen) die u wilt ontvangen, rekent af en wij sturen u vervolgens een digitale cadeaubon toe die direct uit te printen is. 

Een cadeaubon kan vervolgens verzilverd worden in het scherm 'mijn winkelwagentje', wanneer de kortingscode wordt ingevoerd in het daar voor bestemde vak wordt de waarde van de cadeaubon automatisch van het bestelbedrag afgetrokken. Cadeaubonnen zijn overigens niet inwisselbaar voor geld. Per bestelling kan er 1 kortingscode worden gebruikt maar wanneer u meerdere cadeaubonnen hebt kunnen we deze wel omzetten naar 1 cadeaubon, neem in dat geval even contact met ons op. 

LET OP: OP DE AANKOOP VAN CADEAUBONNEN WORDEN GEEN KORTINGEN TOEGEPAST.

Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »