Beleduc

Beleduc maakt speelgoed om kinderen tegemoet te komen in hun ontwikkelingsbehoefte op een breed vlak. We hebben voor hun handschoenpoppen gekozen omdat ze qua prijs/kwaliteitverhouding erg goed zijn, Beleduc een grote diversiteit aan handschoenpopjes maakt en ze ook goed bespeelbaar zijn. 

Handschoenpoppen zijn vergelijkbaar met poppenkastpoppen, ze hebben een ingang achter of onder in het lijf en worden tot leven geroepen door de vingers afzonderlijk van elkaar te bewegen. Ze passen op een niet al te grote volwassen hand maar zijn ook prima door kinderen te bespelen. Deze handpopjes zijn prima te gebruiken als aanvulling op bijvoorbeeld een prentenboek maar ook ontzettend leuk om een kind kado te doen.
 
De wasvoorschriften van de handschoenpoppen zijn: wasbaar op 30 graden als handwas.
Lees meer
Filter uw producten


Beleduc handpop aap
Deze aap handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop bever
Deze 25 cm grote bever handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop bij
Deze 25 cm grote bij handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop eekhoorn
Deze 25 cm grote eekhoorn handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop eend
Deze 25 cm grote eend handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de vleugels en de kop worden bespeeld.
Beleduc handpop egel
Deze 25 cm grote egel handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop giraffe
Deze 32 cm grote giraffe handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers zijn de poten en de kop te bespelen.
Beleduc handpop haan
Deze 27 cm grote haan handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de vleugels worden bespeeld.
Beleduc handpop hond
Deze 25 cm grote hond handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop kangoeroe
Deze kangoeroe handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en twee poten worden bespeeld.
Beleduc handpop kikker
Deze 25 cm grote kikker handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop koe
Deze 20 cm grote koe handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in haar lijf en echte uiers. Met de vingers zijn alle poten en de kop te bespelen.
Beleduc handpop konijn
Deze 25 cm grote konijn handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop krokodil
Deze krokodil handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop Leeuw
Deze 25 cm grote leeuw handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop lieveheersbeestje
Deze 25 cm grote lieveheersbeestje handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de poten worden bespeeld, het lijf rust op de hand.
Beleduc handpop mol
Deze 25 cm grote mol handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf, de mol rust op de hand.
Beleduc handpop muis
Deze 25 cm grote muis handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop Olifant
Deze 30 cm grote Olifant handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop paard
Deze 20 cm grote paard handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers zijn alle poten en de kop te bespelen.
Beleduc handpop panda
Deze 20 cm grote panda handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in zijn lijf. Met de vingers kunnen de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop poes
Deze 20 cm grote poes handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in het lijf. Met de vingers kunnen de kop en de pootjes worden bespeeld.
Beleduc handpop rups
Deze 25 cm grote rups handschoenpop van Beleduc heeft een handingang onder in zijn lijf. Met de vingers kunnen de kop en de poten worden bespeeld.
Beleduc handpop schaap
deze 20 cm grote schaap handschoenpop van Beleduc heeft een handingang achter in het lijf. Met de vingers zijn de kop en de poten bespeelbaar.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »