Verzendingen tijdens vakantietijd

Verzendingen tijdens vakantietijd

Het is bijna vakantie!! En dat wil zeggen dat er gedurende de komende weken een paar dingen anders gaan dan anders.... Wat precies? Dat lees je hier onder:

Mijn kinderen hebben gedurende 9 weken vakantie, jazeker, 9 volle weken mensen. Voor de mensen uit België onder ons, klinkt dat niet gek. Maar ik weet dat het voor de Nederlanders onder ons absurd lang klinkt. En ja mensen, dat ís het ook! Zeker ook heel leuk, maar ook lang. 

Nu denk je misschien, wat heb ik er mee te maken dat haar kinderen zo lang vakantie hebben... Op zich vrij weinig, maar toch... Ik zal het je uitleggen. De webshop heb ik vorig jaar augustus overgenomen en één van de redenen om een eigen webshop te runnen was om meer tijd voor de kinderen te hebben. Natuurlijk niet de voornaamste, maar wel één van de.

Ik heb lang zitten wikken en wegen wat te doen met de webshop tijdens de vakantie. Dicht gaan is gewoonweg geen optie, dus dat was snel besloten. Volledig open is eigenlijk ook niet echt een optie, want dit wil zeggen dat de kinderen iedere dag mee naar het werk moeten óf iedere dag naar de opvang moeten (wat tijdens de coronatijd enkel met hele dagen kan)... Dat zag ik ook niet zo zitten.

Dusssss, uiteindelijk is het de volgende optie geworden:

- Van 6 juli t/m 21 augustus verzenden we alleen op maandag en donderdag
Dit wil dus zeggen dat onze belofte: "voor 12 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden", tijdens deze periode komt te vervallen. 

- Spoedbestellingen? 
Wanneer er echt spoed is (iets wat dus écht niet kan wachten tot maandag / donderdag), mag je ons mailen en kijken we naar de mogelijkheden. Vaak (dus niet altijd) is hier wel iets in te regelen.

- Bestellingen voor school? Deze kunnen gewoon geplaatst worden per mail. 

Uiteindelijk veranderd er dus niet heel veel, alleen dat het iets langer kan duren voordat je jouw bestelling in huis hebt.

We willen bij deze iedereen alvast een hele fijne vakantie wensen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »