Verzendingen tijdens vakantietijd

Verzendingen tijdens vakantietijd

Het is bijna vakantie!! En dat wil zeggen dat er gedurende de komende weken een paar dingen anders gaan dan anders.... Wat precies? Dat lees je hier onder:

Mijn kinderen hebben gedurende 9 weken vakantie, jazeker, 9 volle weken mensen. Voor de mensen uit België onder ons, klinkt dat niet gek. Maar ik weet dat het voor de Nederlanders onder ons absurd lang klinkt. En ja mensen, dat ís het ook! Zeker ook heel leuk, maar ook lang. 

Vorig jaar heb ik er voor gekozen om op 2 dagen in de week de bestellingen te verzenden. Dit is heel goed uitgepakt, waardoor ik hier dit jaar weer voor heb gekozen. Er zijn een paar kleine wijzingen. Omdat ik vorig jaar eigenlijk zelf vrij weinig vakantie heb gehad, heb ik er dit jaar voor gekozen om gespreid 3 x een week vakantie te pakken. Deze weken worden er geen bestellingen verzonden. 

- Van 1 juli t/m 31 augustus verzenden we alleen op maandag en donderdag
Dit wil dus zeggen dat onze belofte: "voor 12 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden", tijdens deze periode komt te vervallen. 

- Dicht --> Tijdens de volgende weken zijn we met de vakantie en worden er dus géén bestellingen verzonden, ook niet op maandag en donderdag:
Maandag 5 t/m vrijdag 9 juli
Maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus
Maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus --> Tijdens deze week zijn er geen spoedbestellingen mogelijk.

- Spoedbestellingen? Wanneer er echt spoed is (iets wat dus écht niet kan wachten tot maandag / donderdag), mag je ons mailen en kijken we naar de mogelijkheden. Vaak (dus niet altijd) is hier wel iets in te regelen.

- Bestellingen voor school? Deze kunnen gewoon geplaatst worden per mail. 

Uiteindelijk veranderd er dus niet heel veel, alleen dat het iets langer kan duren voordat je jouw bestelling in huis hebt.

We willen bij deze iedereen alvast een hele fijne vakantie wensen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »