Kerstcadeaus en verzending rondom de feestdagen

Kerstcadeaus en verzending rondom de feestdagen

Een handpop is een fijn cadeau om te geven én te krijgen met de kerst, ook dit jaar doen we er weer alles aan om van alle kerstcadeaus een succes te maken en ze op tijd bij onze klanten te krijgen.

Het blijft een gezellige tijd, de decembertijd. Niet alleen de dagen zelf maar ook de aanloop naar de feestdagen toe, de versieringen overal, al die liedjes die zo herkenbaar zijn, de lampjes, de kaarsjes en het uitproberen van lekkernijen die je misschien wilt gaan trakteren aan je dierbaren. 

-

Het is ook de maand waarin we steeds meer stil gaan staan bij wat dit jaar heeft gebracht aan geluk maar ook aan verdriet, wat we achter ons willen laten en wat we mee willen nemen naar het volgende jaar. Gevoelsmatig is het jaar met de kerst al zo goed als voorbij en nemen we massaal even rust om uit te buiken en ons klaar te maken voor een heel nieuw jaar.

-

Op dit moment is het nog niet zover en zijn de meesten van ons nog vooral bezig met de voorbereiding van het kerstfeest en de kerstcadeaus die daar bij horen. Ook dit jaar merken we dat een handpop een populair cadeau is en dat begrijpen we natuurlijk. De handpop is een cadeau dat blijft, een cadeau waar je heel lang plezier van kunt hebben, een cadeau waarmee je het contact met de ander kunt verdiepen en een cadeau dat een geweldige meerwaarde kan betekenen binnen je werk met zowel kinderen als volwassenen.

-

Ons aanbod is groot en wordt doorlopend aangevuld. We zien de voorraden bij ons maar ook bij onze leveranciers slinken en merken dat er op dit moment poppen uitverkocht raken die niet meer voor de kerst aangevuld kunnen worden. Trek daar uw conclusie uit en voorkom een teleurstelling, alle poppen die op donderdag 20 december niet op voorraad zijn komen niet meer voor de kerst bij u aan.  

-

Op vrijdag 21 december verwerken we alle bestellingen die voor 18.00 uur binnen komen zodat die op maandag 24 december nog bij u afgeleverd kunnen worden. Hou er wel rekening mee dat GLS en Postnl het in de laatste dagen voor kerst megadruk hebben en er geen garanties op last-minute-aflevering gegeven kan worden. Alles wat op 24 december niet bezorgd kan worden, wordt over de kerst heen getild en zal dan alsnog worden bezorgd.

-

Wij werken tussen kerst en oudjaar gewoon door, ook dan worden bestellingen binnen een werkdag afgehandeld.

-

Ik wens u alvast veel plezier met het kiezen van uw kerstcadeaus en de voorbereidingen voor het feest toe en hoop u ook in het  nieuwe jaar weer terug te zien in onze webshop.

-

Hartelijke groet,

-

Helen Meurs

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »