Jip komt terug

Jip komt terug

Jip is jarenlang één van de meest populaire jongenspoppen in onze collectie geweest en moest letterlijk plek maken voor een snel groeiende collectie. Hij komt, later dit jaar, nog een keer terug en daar kun je nu al op intekenen.

Jip is een lekkere stoere, innemende, roodharige jongen met een ondeugende doch vriendelijke uitstraling. Een menspop die heel goed bruikbaar is bij verschillende leeftijden en die zowel door jongens als door meisjes in het hart gesloten wordt. Jip is een eigen ontwerp, net als JaNee en Mo, die door Living Puppets speciaal voor ons wordt geproduceerd en ook alle Living Puppets labels heeft. Daarom zijn Jip, Mo en JaNee ook alleen bij ons verkrijgbaar. 

-

We hebben besloten Jip dit jaar nog een keer terug te laten komen en hebben Living Puppet gevraagd nog eenmaal een kleine oplage van hem voor ons te produceren. Datzelfde geldt ook voor Mo, Jip komt nog eenmaal binnen en Mo komt nog eenmaal binnen. Mo en JaNee zijn op dit moment beiden nog beschikbaar. Mo komt (naar verwachting) medio oktober weer binnen samen met Jip. Van JaNee staat voorlopig geen nieuwe oplage in de planning.

-

Het is mogelijk om nu al een Jip te reserveren voor een iets gereduceerde prijs. Reserveren verplicht je tot niets maar zorgt er wel voor dat je, zodra hij binnen komt, direct de mogelijkheid krijgt hem te bestellen. Reserveren kan via dit formulier.

Net als producenten moeten ook wij keuzes maken

Er is nooit een garantie dat poppen eindeloos geproduceerd, of steeds opnieuw ingekocht kunnen worden. Een klein deel van de fabrikanten geeft aan wanneer een handpop uit de collectie gaat, de meesten melden het niet waardoor een handpop heel plotseling uit de webshop verdwenen kan zijn.

-

Dit heeft alles te maken met dynamiek in collecties, beschikbare magazijnruimte, maximale productiecapaciteit en budgetten. Niemand zit te wachten op een aanbod dat altijd hetzelfde is, de vraag verandert steeds weer en merken springen daar op in. Persoonlijk juich ik dat toe, hoe meer verschillende handpoppen hoe beter want daarmee wordt de handpop voor een steeds breder publiek toegankelijk en ingezet voor steeds meer verschillende toepassingen.

-

De keerzijde van deze ontwikkeling is wel dat er keuzes gemaakt worden waar niet iedereen blij mee is. Ook wij maken die keuzes want ook wij hebben te maken met een steeds breder wordende vraag, een groeiende collectie, een budget dat maar 1 keer uitgegeven kan worden en beperkte magazijnruimte.

-

Staat Jip, Mo of JaNee al heel lang (of nog steeds) op je verlanglijstje? Wacht dan niet te lang met bestellen.

-

Tot een volgend blog

Helen Meurs namens handpoppen.nl

Reacties

  1. Greta Beunnens Greta Beunnens

    Ik vind het super dat Jip nog eenmaal terugkomt.
    Heb er alvast 2 gereserveerd, eentje voor mijn zus haar verjaardag, valt op 25 december

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »