De lekker gekke Snappers

De lekker gekke Snappers

Ze zijn kleurrijk, lekker zacht, lekker gek, behoorlijk groot en hebben hele lange snavels, de vogels uit de Snapper-familie van The Puppet Company.

Ze zijn kleurrijk, lekker zacht, lekker gek, behoorlijk groot en hebben hele lange snavels, de vogels uit de Snapper-familie van The Puppet Company.

Je verwacht op het eerste gezicht niet dat ze zo groot zijn maar dat zijn ze echt, op een volwassen hand nemen ze al gauw de hele onderarm in beslag.

Het formaat in combinatie met hun opvallende voorkomen én het piepje in hun snavel maakt dat je eigenlijk niet om deze vogels heen kunt.

Dát en de spelingang aan de onderkant maakt dat de Snappers erg geschikt zijn als bijv. stagepuppets, in voorstellingen of in filmpjes/videos. En natuurlijk zien we de Snappers ook verschijnen tijdens een feestje of een carnavalsoptocht.

snapper-op-arm

Maar ook bij activiteiten van sociaal-emotionele aard zien we de Snappers wel verschijnen want ben je altijd zoals je er uit ziet? Ben je kleurrijk van jezelf of is het een manier waarmee je kunt verbergen dat je eigenlijk heel onzeker bent? Is die grote snavel wel zo handig of zorgt die vooral voor conflicten? Hoe is het om er anders dan anderen uit te zien?

Er zijn talrijke vragen en ingangen mogelijk die de Snapper in een heel ander daglicht stellen waardoor hij misschien toch wat multi-functioneler wordt als op het eerste gezicht lijkt.

Maar wat je er ook mee gaat doen: de Snappers zijn fantastisch, stuk voor stuk mooi gemaakt en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ze kosten €22,95 per stuk en zijn te bestellen via onze webshop: Snappers van The Puppet Company

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »