De 5 meest populaire jongens

  • Geplaatst op
  • Door Helen Meurs
  • 1
De 5 meest populaire jongens

In onze webshop zijn meer dan 50 grote menspoppen opgenomen en dus is er een hoop te kiezen. Misschien wel iets te veel te kiezen want heel regelmatig krijgen we de vraag wat nou eigenlijk de meest populaire jongens- of meisjespoppen zijn. Ik heb het voor je uitgezocht en laat ze je zien. Ik begin met de jongenspoppen.

Allemaal volledig uitkleedbaar

Wat als eerste opvalt in de top 5 van de meest populaire jongenspoppen is dat ze allemaal volledig uitkleedbaar zijn. Dat wordt dus kennelijk gewaardeerd en dat snap ik ook wel want een volledig uitkleedbare pop is makkelijk om te kleden en mee te nemen in alle seizoenen. 

Wat ook opvalt aan deze top 5 is dat alle poppen stoer en eigentijds zijn én dat het ook allemaal poppen zijn die we zelf altijd direct noemen wanneer iemand op zoek is naar een pop waar hij of zij 'zich geen buil aan kan vallen' m.a.w. een pop die door vrijwel alle kinderen (jongens en meisjes) leuk gevonden en omarmd wordt. 

Dit is de top 5:

Op nr. 1: Jip

 

Jip, 65 cm

Op nr. 2: Mo

Mo, 65 cm

Op nr. 3: Benny (Gerrit)

Op nr. 4: Stuard

Op nr. 5: Lutzi

 

Reacties

  1. Moniek Suy Moniek Suy

    Goeie middag! Eigenlijk heb ik eerder een vraag als dat mag langs deze weg. Ik heb nog geen enkele van deze poppen maar zou zo graag één aankopen. Maar... ik vind verschillende van deze schatjes zo mooi en goed en kan ze echt niet allemaal aanschaffen. Daarom mijn vraag : ik ben Bonnie van 4 kleinkinderen 3 meisjes van 10 jaar, 6 jaar en 4 jaar. En 1 jongen van bijna 3 jaar. Mijn favourite is de "oma" .... dan vind ik de jongens "Bendix" , "Fabian" , "Florian" , "Malte" en de nieuwe "Chrischi" prachtig. En de meisjes "lene" , "Lou" en "Monique" ook zo mooi. Waar ben ik nu het beste mee? Een 'oma' voor alle 4 of een 'jongen' voor mijn meisjes of toch liever andersom? Mijn kleinkinderen hebben alle 4 een volledig ander karakter en die van 6 jaar vindt de poppen maar niks maar zouden haar wel kunnen helpen uit haar schulp te kruipen denk ik. Kunnen jullie mij even op weg helpen? Hartelijk dank op voorhand! Met groeten van Bonnie Moniek.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »