{set FacebookPixelId = "1916916385227245" %}

Acties lopend tot en met 1 december 2017

SINTERKLAASACTIE

Tussen 6 november en 1 december loopt onze Sinterklaasactie. Bij elke bestelling vanaf €25,- voegen we een grappig, en zeer gewild, vingerspionnetje aan uw bestelling toe.* Het is een klein schoencadeautje waar altijd iemand blij mee te maken is. Een vingerspionnetje is klein maar toch zeker een handpop waar veel mee te doen is. Kijk maar eens op het youtubekanaal van Lejo, daar zijn veel voorbeelden van fantastische kleine voorstellingen met dit kleine vingerpopje terug te vinden.

*zolang de voorraad strekt

Tijdens deze actie verloten we elke week op onze Facebookpagina een handpop en publiceren we elke week een kortingscode die van toepassing is op een categorie handpoppen in onze webshop. Elke kortingscode is een week geldig en geeft recht op 5% korting op de genoemde categorie. Reden genoeg dus om onze Facebookpagina goed in de gaten te houden. De kortingscodes gelden alleen voor online aankopen in onze webshop.

Kijk even op deze pagina hoe u een kortingscode moet verzilveren. Een kortingscode werkt niet op een combinatie-aanbieding.

Acties lopend tot en met 1 december 2017