{set FacebookPixelId = "1916916385227245" %}

Onze februari actie

Vrienden voor het leven...

De hele maand februari zijn ze samen te koop voor slechts €154,90 (i.p.v. €179,80)!

Jip en Mo zijn altijd toppers in onze collectie geweest. Twee handpoppen ook die bij iedereen goed vallen en door iedereen, jong en oud, jongen of meisje omarmd worden. Bij ons gaan ze heel vaak samen op avontuur en dat komt vooral doordat het echte vrienden zijn en elkaar versterken. Voor ons een reden om er een keer een fantastische bundelaanbieding van te maken. 

Wil je niet alleen Mo en Jip maar ook gelijk de handleiding "De handpop als pedagogisch hulpmiddel" erbij bestellen? Dan heb je geluk want ook die hebben we in deze actie opgenomen. Je kunt kiezen voor beide poppen en 1 x de handleiding voor €158,35 (i.p.v. €192,85) of voor beide poppen en ook 2 x een handleiding voor €161,80 (i.p.v. €199,85).

Je kunt deze bundel voor jezelf bestellen of delen met een vriend of vriendin zodat jullie allebei voordelig uit zijn. Bij deze bundel is ook de verzending naar België gratis.

 

 

Deze bundel is alleen van toepassing op deze twee menspoppen, bij retournering van 1 van de twee wordt de pop die je houdt voor de volle prijs berekend. De actie loopt tot 1 maart*

*of stopt als 1 van beide poppen niet meer op voorraad is.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »